Bożenko świetne te szpice z cyrkoniami![]()
Bożenko świetne te szpice z cyrkoniami![]()
Kolejne moje cwiczonkawskazujący
I Próba farbek, strasznie mi to grubaśne wyszło , kciukKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Foty telefonem kolory wyblakłe jakieś ;/Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Pluszak super Ci wychodzą a w szczególności ten drugi![]()
SZCZĘŚLIWA
A oto moje : pierwsze jakie zrobiłam :
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
kurcze dziewczyny powiem wam ze nie zbyt podobaly mi sie szpicki ale jak tak popatrzylam na wasze prace to doszlam do wniosku ze jednak mi sie podobaja i wasze prace i w ogole to co zobaczylam i u rosjanek stalo sie dla mnie inspiracja....ja tez tak chce i to bardzo![]()
moj pazur, moj pazur... pamiętam tą lekcje Madziu
co racja to racja... ja wiem i widze po sobie... i wy chyba też widzicie roznice w moich pracach
powiem Wam ze te Goldenowe warsztaty są napradwe rewelacyjne, ja to sie do Aniuli na szkoleniowy mix wybieram, ale jeszcze nie wim kiedy- chyba po obronie we wrzesniu, i jeszcze jak chłop rzuci groszem
ale do rzeczy5 wrzesnia sa warsztaty we wrocku u Asi z Goldena (urodzinowe- koszt ok 200zł) i ztego co wiem to są jeszcze miejscówy... wiem ze to duzo ale warto naprawde, gdyby nie nauka na obrone i pisanie pracy to sama bym jechala
![]()
tu macie linka dziwczynki:
Golden Nails :: Zaloguj
---------- Dodano o godzinie 16:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:25 ----------
aaaaaaaaaaaaaaaaaa du*pa, du*pa, du*pa, du*pa, du*pa, sprawdzilam ten link i nie wchodzi
zaraz wam skopoiuje tylko ukryje coby sie Adminy nie pruły na mnie że kryptoreklame robie
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Dzisiaj chcialam cos sprubowac na swoich ostatnich szpicach,zdjecie wstawie moze jutro,ale chodzi mi o to ze na calosci mialam powtapiane ozdoby,dodalam troche brokatu.Po utwardzeniu polozylam na to bialy zel i sonda zrobilam na tym esy-floresy,dalej robilam tak jak zwykle.Tylko chodzi mi o to co trzeba zrobic aby to co zrobie sonda nie zlewalo mi sie znowu do kupy![]()
kochana takie cos to mnie sie wydaje ze bardzije akrylem trza zrobic bo zel sie wlasnie bedzie zlewal niestety![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
woowww świetne są Wasze prace!
Oto kilka moich, ale kompletnie Wam niedorównujeNaprawde aż dech w piersiach zapiera
Kamila,sliczne szpice ale te srodkowe miodzio![]()
no wlasnie te słoje robi sie podeschylm akrylem jak juz troche zmatowieje,a co do żelu to sprobuj nalożyć zel, lekko go zmorozić w lampie (wlozyc na 2-3 sek) i dopiero sonda esy floresyjak bedzie jeszcze za "miękki" to jeszcze na 2-3 sek do lam py żeby byl ciut twardszy
![]()
Kamilko te środkowe to istne cudeńka
takie moje na razie tylko jedna raczka
Załącznik 6613
Załącznik 6615
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)