moj Olinus spi,ja szykuje obiadzil no i podpatruje co wy robicie
moj Olinus spi,ja szykuje obiadzil no i podpatruje co wy robicie
wszystkie marzenia sie spelniaja
smażę naleśniki, chętny ktoś ?bo sama jestem z siostrą a ona właśnie zjadła na śniadanie wczorajszy obiad i nie ma kto jeść moich naleśników
![]()
miminka wez z procy wystrzel kilka sztuk bo ja taaaaka glodna buuuuu
a dzis jak wroce to zabiore sie za zrobienie zupy belgijskiej...pyyyyycha
a ja jakas taka przyjeb***a dzisiaj i jak se pomysle ze zaraz mam klientke to mnie az telepie...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
goslawa zaraz Ci teleportuje jakoś![]()
pewnie Szpila wystarczy i dla Ciebie![]()
ja chę naleśnika
najlepiej z drzemikiem :mniam:
a ja za chwile będę się moją ukochaną fasolka szparagową zajadać![]()
![]()
szpila ja cie blagam oszczedz glodnych ludzi pliiiiiissssssssssss
zoladek do krzyza mi zaraz przyrosnie
czekam na klientke
A ja sobie dzisiaj pomalowalam na tipsikach,wstawilam fotke do galerii dzieci eksmitowalam do ogrodu spac w namiocie...I chyba zaraz pojde odnowic sobie pazurki![]()
a ja od rana przerabiam film o makijażu. część już dałam na forum i muszę resztę przerobić i dołożyć. myślę że się wszystkim przyda. i jeszcze wszystko popakować na niedzielne warsztaciki.i już nie mogę się doczekać niedzieli![]()
wstalam i kawke odpilam czekam na moje kochanie,dzis bedzxie w domu,no i o 9 mam klientke
wszystkie marzenia sie spelniaja
A nas dzieci obudzily o 6:00 wylazly juz z namiotu,bylam w sklepie po tabletki bo meza zab boli,buszuje po necie i tez musze przygotowac sie na 15:00 bo mam klientke a jutro druga![]()
Zobaczcie co sie wlasnie dowiedzialam-ale numer, az mi sie wierzyc nie chce,
a juz cos tak mi dziwnie bylo ostatnio-caly czas pije sok sliwkowy, a sliweg to nienawidze a na moja ukochana nutelle patrzec nie moge![]()
A ja sie ogarnęłam i czekam na mojego chłopaka bo bedziemy jechac do warszawy,a wieczorem ruszamy na Osiemnastke wiec dzisiaj mam duzo roboty, a prezent oczywiscie kupuje na ostatnią chwile![]()
A ja zakladam stronke pazurkowa na Facebook uk i potrzebuje pomocygadac potrafie ale pisac masakra,potrzebuje jakiegos ladnego ,,ogloszonka ze robie,lubie itd pazurki...
ja myśle że to będą te dwa bociany![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)