wiem ze swietny Miminka,wiem,wiem ale jeszcze go nie moge zlapac..hihi..ja dzisiaj ogladalam nagroda Darwina zajefajny film..ale na you toube..hehe
wiem ze swietny Miminka,wiem,wiem ale jeszcze go nie moge zlapac..hihi..ja dzisiaj ogladalam nagroda Darwina zajefajny film..ale na you toube..hehe
świetnyja to już bym nie mogła go obejrzeć drugi raz, nie na moje nerwy
za bardzo sie angażuje
pokazane było na koniec jak głowa kolesiowi wybucha bleeee
no wiem wiem,rewelacyjny ale Ja lubie takie filmy..jeden z najlepszych filmow chyba tego roku...
i nie opowiadaj bo troche zwiastunow juz obejrzalam wiec chce go obejrzec bez wnikania w szczegoly choc i tak duzo pokazali..
Annanom a oglądałaś "Eden Lake" ten to dopiero był chory... jeszcze gorszy od tego
wlasnie kumpel mi mowil zebym go obejrzala no i wchodze na you toube i go znalazlam ale tylko wersji anglojezycznej wiec terz go sobie zapodalam...ty tez maniaczka takich filmow widze..no ladnie,ladnie...
właśnie nie przepadam za tego typu filmami, ale to nie ja je wybieram![]()
Miminka obejrzyj sobie blady strach Haute Tensiom...to tez niezla masakra
Ja oglądałam zmierzch świetny filmJestem w nim zakochana..<marzyciel>
Czytałam najpierw ksiązke którą wygrałam na konkursie a potem obejrzałam film... Przeczytałam wszystkie 4 czesci ksiązki i jak narazie oglądałam zapowiedzi nastepnych części filmów ale bardzo polecam
Isabella Swan to szukająca swego miejsca w świecie, zagubiona nastolatka, cicha marzycielka. Kiedy poznaje przystojnego, błyskotliwego i intrygującego Edwarda Cullena nie zdaje sobie sprawy, że znajomość ta wstrząśnie jej życiem i zmieni je na zawsze. Zrealizowana z rozmachem historia o zakazanym, burzliwym i niebezpiecznym romansie młodego wampira i śmiertelniczki.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/User/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
---------- Dodano o godzinie 00:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:06 ----------
Moge jeszcze polecic film pt: "Adrenalina" naprawde świetne
Pewnego ranka Chev Chelios budzi się w swoim dom ze strasznie dziwnym uczuciem. Cały się poci i wszystko mu się rozmazuje. Koło telewizora znajduje płytę CD podpisaną "FUCK YOU". Po jej obejrzeniu wszystko staje się jasne. Chev został zatruty. Gdy się o tym dowiaduje zaczyna demolować swoje mieszkanie i z zaskoczeniem stwierdza, że zawroty głowy i inne objawy mu przeszły. Po kontakcie ze swoim lekarzem wie jak zwalczać działanie trucizny aż do momentu zażycia antidotum. Musi on robić wszystko aby jego organizm wytwarzał jak najwięcej adrenaliny, która spowalnia działanie środka. Po otrzymaniu tej informacji Chev wyrusza rozpocząć największą rozróbę w historii Hollywood.
Zmierzch porównaniu do książki troszkę mułowaty jak dla mnie... ale Adrenalina był super tzn pierwsza częśc bo druga jak dla mnie to już jakaś parodia...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Też uważam ,że film mułowaty <a raczej beznadziejny> ale to chyba dlatego,że aktorka poprostu fatalnie dobrana. Oto według mnie najlepsza scena ze Zmierzchu
Jednak i tak polecam książkęKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
oj tak tak ksiązka jest świetna.. No mi sie film podobał to zalezy od gustu... Ale o gustach sie nie dyskutuje...
A oglądaliscie moze czego pragnie dziewczyna![]()
Nie oglądałam...to komedia![]()
bardzo fajny film...no jak to mówiłam każdy ma swój gust...
Moge polecic jeszcze "gorąca laska" oraz "honey"
a ja właśnie obejrzałam August Rush... Boziu film po prostu przepiękny, taki wyciskacz łez w sumie
opis :
Pewnego gwieździstego wieczoru, gdy księżyc nadsłuchiwał odgłosów świata, spotkały się dwa serca. Lyla Novacek (Keri Russell) genialna wiolonczelistka, po koncercie w Nowym Jorku, w którym brała udział, wraz z przyjaciółką udaje się na imprezę. Louis Connelly (Jonathan Rhys Meyers) irlandzki gitarzysta i wokalista, również ma nowojorski występ ze swoim muzycznym zespołem. Louis w chwili drugiego oddechu, najczęściej rozmyśla patrząc na otwarte niebo. Tego wieczoru na jego niebie pojawiała się Lyla. Nie tylko wspólna miłość do muzyki ich połączyła. Z samego rana zakochani umówili się w poblizu Łuku Triumfalnego przy Washington Square. Jednak Thomas Novacek (William Sadler) zaborczy ojciec myślący o przyszłości córki, nie pozwala jej na spotkanie. W międzyczasie poznajemy jedenastoletniego chłopca Evana Taylora (Freddie Highmore), który odkrywa przed sobą świat wypełniony dźwiękami. Evan przebywa w sierocińcu, gdzie czeka na swoich prawdziwych rodziców. Wierząc że kiedyś jego rodziców połączyła melodia uczuć, postanawia ich odnaleźć śladem muzyki, co przeszywa go każdego dnia.
- Evan Tylor (Freddie Highmore) to młody chłopak, mieszkający w zakładzie opiekuńczym, który wierzy w moc muzyki. Jest z tego powodu wyśmiewany, ale to nie zniechęca go do osiągnięcia celu jaki sobie wyznaczył - odnalezienia swoich rodziców. Wyrusza więc do Nowego Jorku, gdzie, choć tego nie wie, spotkali się jego rodzice przed jedenastoma laty. Lyla Novacek (Keri Russell), zdolna wiolonczelistka i Louis Connelly (Jonathan Rhys Meyers) gitarzysta i wokalista, spędzili ze sobą tylko jedną noc. Mimo iż byli zakochani nie mogli się więcej spotkać, nawet gdy Lyla zaszła w ciążę. Jednak oboje byli tak załamani z tego powodu, że porzucili ukochaną muzykę. Jednak to dzięki niej oraz determinacji i talentowi Evana który zaczyna tworzyć muzykę, rozpoczyna podróż, której zakończenie będzie spełnieniem ich najskrytszych marzeń.
Iz
Kiedys czytalam artykol o dziewczynce ktora urodzila sie po to by byc dawca dla swojej siostry chorej na bialaczke......a dzieki mojej corce okazlo sie ze jest o tym film My Sister's Keeper?Bez mojej zgody.Uwielbiam tego typu filmy
Sara Fitzgerald i jej mąż Brian ogromnie ucieszyli się z narodzin Kate. Jednak radość nie trwała długo, gdyż u ich ukochanego dziecka zdiagnozowano rzadką odmianę białaczki. Całe życie rodziny zaczęło się toczyć wokół zdrowia Kate. Anna nie była po prostu kolejnym dzieckiem w rodzinie. Pojawiła się na świecie jako genetycznie zmodyfikowany organizm, który miał ocalić życie Kate. Cameron Diaz, wcielająca się w Sarę, mówi: „Kiedy po raz pierwszy przeczytałam scenariusz, pomyślałam, że jest to intrygująca historia. Zainteresowała mnie zwłaszcza dlatego, że mimo współczucia, jakim darzyłam Sarę, nie we wszystkim się z nią zgadzałam”.
Po jedenastu latach niekończących się zabiegów medycznych, komplikacji i wielokrotnych pobytów w szpitalu nerki Kate przestają funkcjonować i konieczny jest przeszczep. Rodzice znów zwracają się po pomoc do Anny, ale jedenastoletnia dziewczynka po raz pierwszy pyta »A co ze mną?«, i także po raz pierwszy odmawia pomocy swojej siostrze. Postanawia pozwać rodziców i walczyć o prawo do swojego ciała.
Działania Anny będą miały fatalne konsekwencje. „Anna zdaje sobie sprawę z tego, że rodzice będą na nią wściekli, i że wszyscy pomyślą, że jest samolubna i podła” – mówi młoda aktorka Abigail Breslin, która gra rolę Anny. „Ale ona ma swoje racje”.
Ostatnio edytowane przez Jade ; 30-08-2009 o 23:35
o kurde z tego co pisze to musi byc zaje****y filmik , trza se sciagnac![]()
Iz
Ja chce sobie go kupic bo my jakos nie sciagamy juz filmow
noja w sumie sciagam jak mi sie przypomniale ten filmik to ja na pewno sciagne
Iz
A ja proponuje film Outlander ogladalam ostatnio i bardzo mi sie podobal![]()
A idzie ktoś na "Alicję w krainie czarów" Tim'a Burton'a![]()
![]()
![]()
ale fajny króliczek...![]()
Iz
No zarypisty,niech go jasny pikusWiecej nie chce miec miniaturek
![]()
hahahahha
5 zdjęcie wymiatanajelpsze
cudwone
...
Dzis idę do kina na ''Galerianki''![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)