Ja muszę swoją zdjąć z szafy i odkurzyć....
Ja muszę swoją zdjąć z szafy i odkurzyć....
Dziewczynki troche glupio mi o to pytac i sie troszku wstydze ale coz kto pyta nie bladzi... Czy moge wykorzystac niektore te Wasze wzroki ktore wrzucacie sa poprostu zaje..fajneJezeli kogos tym pytaniem urazilam to od razu przepraszam
![]()
''I
this forum''
A dziekowac dziekowacJak wysmaruje cosik to wrzuce zdjecia
![]()
''I
this forum''
poszperałam troche bo mi się nudziło i znalazłam parę ciekawych wzorów, ale wrzucę koło 13 bo teraz idę odebrać zdjęcia
wrzucam to co znalazłam.. moze komus przypadnie do gustu![]()
Ostatnio edytowane przez natalia268 ; 21-08-2009 o 14:59
To ja też jeszcze coś dorzucę
Załącznik 6985Załącznik 6986Załącznik 6987Załącznik 6988
Załącznik 6989Załącznik 6990
Załącznik 6991
ojjj lasencje ja wczorja siedzialam i sobie najpierw drukowalam <az mi sie chusteczki skonczyly hihi > a pozniej na tipsiorach robilampozniej jak juz obudze sie do zycia to wrzuce kilka zdjec...
![]()
''I
this forum''
A wyjaśni mi ktoś jak się to drukujeI jak z tym potem na pazurka
![]()
monia***
- przyklejasz do kartki 1 warstwę chusteczki (na klej lub taśmę)
- wsadzasz do drukarki tą stroną po której twoja drukarka drukuje
- wzór najlepiej na całą stronę powielasz i wciskasz drukuj
- odklejasz lub odcinasz klej/taśmę z gotowego wydruku, a wzór na chusteczce delikatnie odrywasz od kartki
- wycinasz co ci trzeba i wrzucasz na pazurkanp w warstwę żelu, którą potem zalewasz itd jak normalnie
Witam was dziewuszkitroszke dlugo zajelo mi to budzenie sie do zycia
hehe no ale tak na serio to mialam pare spraw i wszystko jakos sie tak wydluzylo...Ale wrzucam obiecane fotki...Nie sa jakies super ale jak na pierwszy raz to chyba nie jest az tak zle
Troszke zaszalam i na jednym tipisiuku jest moja corunia
![]()
''I
this forum''
mi też się bardzo podobateraz trzeba na pazurki
![]()
Świetne, mi też się bardzo podoba, teraz to już nic nas nie ogranicza!
dziewczyny ale ja mam pytanko,
jak powielacie te obrazki zeby byly male i sie powtarzaly musze dodac ze mam Maca i nie mam tych zwyklych programow na Windowsa,wiec nie moge sobie z tym poradzic,moza ktoras z was wie cos na ten temat jakie programy sie nadaja.
probowalam juz Wordem ale sie nie da powielac albo ja za glopia do tego.
swietnie to wyglada i na prawde mozna zaszalec..dzieki dziewczyny za wzory..
zdaje mi się że ze strony maca takie programy ściąga się za darmo.
a w wordzie. zaznaczasz rysunek, jak jest zaznaczony klikasz na któryś rożek ramki i przytrzymując wciśniętą myszkę zmieniasz sobie rozmiar do pożądanego. potem zaznaczony rysunek prawym przyciskiem myszy bierzesz 'kopiuj'. przenosisz kursor gdzieś obok obrazka i prawym przyciskiem myszy bierzesz 'wkej'.
moje druga połowka mówi, żebyś sobie zaznaczyła obrazek a kopiuj'wklej zrobiła poprzez plik -edycja- kopiuj a potem wklej. a mówi też że ta myszka ma prawy i lewy przycisk tylko do czego innego służą niż normalnie (ta myszka jest gładka ale ma po lewej i prawej czucie tak jak przycisk). i proponuje ci zainstalować sobie windowsa i mieć 2 systemy operacyjne, bo na windowsie wszystko łatwiej robić.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)