A ja uciekam bo robi sie chlodno na forum i ide troche kaski wydac na pazurkowe cudenka![]()
ja robie kolacje chłopu bo zaraz z roboty wróci a miedzy czasie zerkam na forum
jejjkkkuuuale jestem zła.. pozyczyłam lampe i wszystko co potrzeba do pazurów dziewczynie mojego brata juz po raz kolejny, zawsze było wszystko w porzadku a teraz... mój pędzelek jest w opłakanym stanie
i nadaje sie na śmietnik
bo mówiła ze ciągle się kleił ... ale czego użyła juz słyszeć nie chciałam
tez zmykam juz
Dobranoc..
i spokojnej nocy...
chyba czekają cię zakupy![]()
Wlasnie tez chialam to napisac co pluszak,dobry zwyczaj nie pozyczaj ale to tak latwo sie mowiPluszaczku napisalam w temacie o zakupach
![]()
kurde nie pamietam kiedy ostatnio tak wczesnie na forum bylam ;D tak dla odmiany nadrabiam![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ehh... ale jakos nie umiem jej powiedzieć NIE ... bo jak ja cos zamawiam to i ona się przyłącza.. no i niektóre ozdóbki sama na lakier bierze a niektóre pozycza ode mnie lampe.. no i np.jak żel zamówiła to użyła raz i mi zostawiła...wiec głupie strasznie... eh...
ide sobie ukroić tarty z borówek bo wczoraj robiłam.. ciekawe jak wyszła
aa własnie wczesniej byłam w rossmanie odebrac zdjęcia i tak pooglądać i za 16,99 (czy cos takiego) było 12 sztuk farb akrylowych.. a ja nie miałam przy sobie wiecej pieniedzy![]()
natalia do którego rossmanna chodzisz? u mnie prawie nic nie ma...
wpierniczam lody i zaraz kolejna klientka ehhh taki skwar sie nic nie chce ...
Asia to co ze nic nie ma Ty chociaz u siebie masz Rossmana a u mnie dupa blada ni ma![]()
Iz
na puławskiej byłam w europlexie
w gazetce tez jest oferta.. tylko cos oszukją bo 12,99 to olejne a nie napisali ze 16,99 akrylowe..
dziś będę jechac do sklepu z rodzicami (Auchan-WOLA) albo oni sami.. jeszcze nie wiem.. ale jak cos to mame poprosze by mi kupiła tam.. mam nadzieje ze będą..
dobra zmykam jak narazie stąd
---------- Dodano o godzinie 17:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:23 ----------
heheheDzidzia mów co chcesz z rossmana ja Ci będe kupowała i wysyłała
![]()
![]()
haha dobrze wiedziec![]()
Iz
jak chcesz to i ja ci moge kupować i wysyłać, chociaż ten najbliżej mnie to jakis ubogi..
ściągnęłam sobie jedną rączkę, zaraz zabieram się z fobcią na spacer, chociaż upał straszny więc niebardzo mi się chce. a potem ćwiczę pazurkiteraz przeglądałam nowe ogłoszenia, ale nadalnie ma nic rewelacyjnego, wszystko nie na tej dzielnicy co chce..
czekam na mame,zaraz bedzie na skypie to sobie w koncu z nia pogadam
ja dwie klientki juz zalatwilam ,jeszcze na 19 do karetki wskakuje pozniej tu do was zajrze
wszystkie marzenia sie spelniaja
a ja czekam za kolejna klientka , to juz dzis 5 mam dosc...
Iz
odpoczywam w koncu
![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
i ja też odpoczywam, nadrabiając zaległości w czytaniu![]()
a ja zrobiłam paznokietka edge, fajnie wyszedł, wrzuciłam do odpowiedniego tematuwieczorkiem mój radek zrobi mi porządne fotki
![]()
Właśnie przyjechałam padnięta z Istebnej gdzie robie w piątki pazurki, miałam 3 x nóżki i ręce i 1 x ręce..ufff buu i zapomniałam aparatu więc wam nie pokaże![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a ja skonczyla robic tipsy jakies pol godziny temu i odpoczwam w koncu ....
Iz
a ja w dalszym ciagu ucze sie edge![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)