wlasnie wrocilam z 2godzinnego spaceru po lesie z psem i szykuje obiad-glodna jak wilk jest![]()
wlasnie wrocilam z 2godzinnego spaceru po lesie z psem i szykuje obiad-glodna jak wilk jest![]()
ja w kolei bylam z psem na polui tez zaczelam myslec co na obiad, le jeszcze nie mam koncepcji
skonczylam sprzatac kuchnie a powinnam jeszcze lazienke ale mala przerwa na ploteczki i ciekawostki forumowe sie przyda
wrocilam z dzialki zrobilam coruni pazurki-migdalki,ma bardzo problemowa plytk na pazurkach,wychodza jej takie krogulce ze pomyslalm ze zweze je robiac migdalki
wszystkie marzenia sie spelniaja
a ja zaraz pedze sie wyspac bo jutro do pracy![]()
a moja lazienka chyba poczeka do jutra
jakich pazurkow,ktorych?/
jutro wrzuce bo dzis maly szaleje
czekamy z niecierpliwoscia Kasiu
a mi spac sie zachcialo wiec jeszcze troche i sie zwijam
ja niedawno co wrociłam z działki.. już mnie swatać wszyscy tam chcieli.. a jak się objadłam.. aż nieprzyzwoicie
---------- Dodano o godzinie 22:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:43 ----------
ahh kupiłampo drodze rossmana miałam to szkoda bylo nie wejść.. i tam faktycznie 12,99 a w innym 16,99... ee dziwne.. ale nie wazne.. Ważne ze ja mam juz teraz swoje własne i nie musze pożyczac i mogę coś popróbować..
Szpila też chce![]()
a ja wciaz na posterunku(forum)
lazienke zostawiam na jutro chyba ze mi odbije na noc
---------- Dodano o godzinie 21:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:38 ----------
w sobote zawsze siedze dluzej wiec nigdy nic nie wiadomo
za późno napisałasgdybyś napisała 3 dni wczesniej to oczywiscie ze bym przyjechała
hahaha.. a co jeszcze dzis bedzie?>
______
niedawno co wstałam i jem andruty
Ostatnio edytowane przez natalia268 ; 23-08-2009 o 11:10
a ja zdycham i oczywiscie mam duzo do czytania na forum ...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ja po ciezkim dniu w pracy sledze forum,wkleilam moje pazurki Anetko i jeszcze wkleje mojej coruni
a ja sie dzis strasznie nudze-nienawidze niedzieli
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)