na allegro tez sa u sprzedawcy magrab czy jakos tak
juz nie pamietamale ktoras z Was kupowala u tego sprzedawcy pedzeelki i on ma wlasnie te formy myslalam o zakupie ich tak na probe ciekawe czy sa dobre
A kwiatuchy wasze sa poprostuu BOSKIEEEE![]()
na allegro tez sa u sprzedawcy magrab czy jakos tak
juz nie pamietamale ktoras z Was kupowala u tego sprzedawcy pedzeelki i on ma wlasnie te formy myslalam o zakupie ich tak na probe ciekawe czy sa dobre
A kwiatuchy wasze sa poprostuu BOSKIEEEE![]()
''I
this forum''
ja chyba wole standardowe sposoby na kwiatki tzn. akryl pedzelek i do roboty ... bo z takiej foremki to jakos tak.... moim zdaniem nie ma aż takiej satysfakcji...
W tym sie zgodze z Toba minimouse to napewnoja tez wole sama wymodzic cos
ale tak z ciekawosci bym sprawdzila te foremki
![]()
''I
this forum''
nono jak najbardziej![]()
''I
this forum''
ja za bardzo do tych form nie jestm przekonana czy wychodzi z nich takie cos jak pokazane jest wole sama poćwiczyć
dzis zrobilam moje pierwsze kwiatki,jak wszystko przerobie to wkleje
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kasia nie przerabiaj dawaj tu surowe!
A to filmy kwiatuszków z formgdyby nie taka cena...
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
juz daje,zostawilam za malo miejsc na cyrkonie,ale ucze sie na bledach
![]()
mi osobiście srednio sie podobają te kwiatki
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
a ja lubię bardzo tego typu płatki, podobają mi się kasiu![]()
Kasiss bardzo ładne te twoje kwiatuszki! Ale ja bym ich nie nabłyszczała
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a to fakt, nabłyszczone kwitku już zupełnie inaczej wyglądają
kasiu jakie ślicznezainspirowałaś mnie
![]()
kasia mnie sie platki rowniez bardzo podobaja, ale nablyszczacz psuje caly efektbo nie widac zlobienia a w kwiatkach to caly urok
![]()
dzieki za uwagi,gdzies tu na forum przeczytalam ze sie nablyszcza dlatego tak zrobilam,poprawie sie,napiszcie jeszcze jak je sie usuwa,normalnie piluje![]()
normalnie piluje ewentualnie jak pazur zelowy to aceton na wacik i delikatnie przylozyc zeby po skurkach sie nie polali pilowanko lepiej idzie
![]()
moj samotniaczek
Bardzo ładnyI znowu mi sie zachciało pazurów z kwiatuchami
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
agulusia ...śliczniutkie
kasiasss.... bardzo ładne .... płateczki są ładniutkie![]()
![]()
agulusia ślicznie!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)