Cytat Napisał natalia268 Zobacz post
Kiedys zamawiałam mgiełki.. wanilie, kokos, truskawka, brzoskwinia.. i leżą tylko mu mnie w domu.. od czasu do czasu sie psikne.. albo w szkole po wf-ie... żeby jakoś ożeźwiająco pachnieć choć przez chwile...

zamawiałam też tusz do rzes.. myslałam ze jak droższy to lepszy.. ale się oszukałam... bez zachwytów..

Ale lubie taki krem do rąk czerwony z gliceryną.. dobrze nawilża, choć zapach taki dziwny...

a no i jeszcze żele pod prysznic są w porzadku...

A jakiś czas temu dziewczyna mojego brata poznała taką babkę co sprzedawała wszystko z katalogu o połowe taniej... znaczy no jak cos kosztowało z 4,90 to tylko ze złotówkę obnizała.. ale jak np. 70 zł to po 30...Nie wiem skąd ona to brała... moze była kimś ważniejszym w Avonie i sobie dorabiała.. ale nie wiem...

ale teraz juz nic nie zamawiamy..
nie musiala byc nikim wazniejszym jak juz mowilam sama pracowalam w fabryce Avonu i tam jest tak ze stoi sklepik w ktorym pracownicy kupuja kosmetyki 60% taniej pewnie dziewczyna nakupowala produktow i sprzedawala wiele osob z ktorymi pracowalam wlasnie tak robilo i mozna na tym zarobic.