Kami daja po oczach na ulicy![]()
Kami daja po oczach na ulicy![]()
Moje ostatnie - cieniowanie akrylami i konad.
A Tu takie moje... ostro różowe![]()
Jak landryneczki![]()
super![]()
a tu kilka takich tam kolorówek..
![]()
sliczne,jak by ktos nzalazl krok po kroku te z zelami czarno bialymi to poprosze![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
bardzo proste w najblizszym czasie postaram sie zrobic zdjecia krok po kroku i wstawic...![]()
te pierwsze rewelacjaa na pozostałych widać że lubisz eksperymentować i ci to świetnie wychodzi
![]()
Etna - śliczności, brawo za wzorek i estetykę
Pazurkomania - takie tam..? ech ślicznie, rewelacja
a tu moje dzisiejsze; te ostatnie to moje po odświeżeniu:
PAZURKOMANIA dodałaś jakieś fotki? bo ja nic nie widzę...
Lusil pierwsze przesliczne![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
lusill super są te pierwszejestem
Pazurkomaniadodałaś obrazki z naszej-klasy i chyba trzeba być zalogowanym na nk żeby zobaczyć fotki
na przyszłość wrzucaj w załącznik albo inne serwisy typu imageshack i inne
![]()
oki postaram sie wrzucac z innego zrodła ale akurat maiłam je na nk...
---------- Dodano o godzinie 22:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:21 ----------
a czy teraz je widac normalnie dla wszystkich
![]()
PAZURKOMANIA na tym przedostatnim zdjęciu które dodałaś, malutki palec, co na nim jest? co musze nałożyć żeby taki efekt uzyskać?I jeszcze wskazujący ten złoty, to koronka?
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
oo już widzęsuper
![]()
lusill okropnie mi się podobaja te co masz swoje teraz, 3
pazurkomania świetne pazurki![]()
jeżeli chodzi o ten mały biały to jest tzw śnieg niewiem jak to opisac...jest jak grubszy brokat tyle ze nie błyszczya to złote to tzw.pajęczynka cos typu koronki..
---------- Dodano o godzinie 22:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:35 ----------
Lusil piękne pazurki...szczególnie te pierwsze takie delikatne![]()
o dziekuje! ja ten śnieg chyba mam ale nigdy nie wiedziałam za bardzo jak go wykorzystaćA ta pajęczynka to kupna jest? Gdzie moge taką nabyć
AAAAAaa! Milion pytań do
![]()
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
pazurkomania a wstawisz może fotke tego złotego? czy to może taka jak z kwiaciarni?
Wszystkie są superNie potrafiłabym się zdecydować na jakies
![]()
ja ta pajeczynke kupowałam w hurtowni z ozdóbkami w sosnowcu ale sa one równiez na alegro w róznych kolorach...naprawde swietna rzecz..![]()
Takie tam Cwiczonka
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)