Dziecko mogło by się zdrowo przestraszyć![]()
Dziecko mogło by się zdrowo przestraszyć![]()
Straciła najdłuższe paznokcie w wypadku samochodowym
![]()
Twój głos został dodany.
2009-02-14 18:39, aktualizacja: 2009-02-14 18:46:03
20 / 0 przeczytano: 915
Lee Redmond, posiadaczka najdłuższych na świecie paznokci, notowana w Księdze Rekordów Guinnessa, uległa wypadkowi samochodowemu. Mimo dość poważnych obrażeń kobieta przeżyła, jednak jej niezwykle długie paznokcie uległy nieodwracalnemu zniszczeniu.
A wszyscy jej w kółko powtarzali nie wychodź z domu![]()
hahhaah
tyle lat zapuszczania
jak mnie jako dziecko zaprowadziliby do takiej fryzjerki to bym już w życiu nie dała się zaciągnąc do fryzjera po takich widokach...
---------- Dodano o godzinie 22:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:32 ----------
U
raz psychiczny do końca życia murowany![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
jak widać takie paznokcie przeszkadzają w codziennych czynnościach takich jak np prowadzenie samochodu... ciekawe czy to ona prowadziła czy jechała jako pasażer
chyba chciała udowodnić, że "może wszystko"
I oko by mogła wydłubać klientce....To może takie ścinanie z rozczesywaniem od razu
Że też sobie pazurka jeszcze nie obcięła
![]()
a może ona jakies specjalne auto na zamówienie miała....![]()
tak prototyp z autopilotem![]()
ja widzialam jak prowadzila sama samochod i nawet calkiem niezle jej to wychodzilo,jak mi sie uda znalezc ten filmik,to go wkleje![]()
Hahaha ale pompka![]()
nie widac za duzo,ale jechala sama
YouTube - lee redmond 2009
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Z miejsca cfnąłbym jej prawko przecież z takimi paznokciami to stwarza niebezpieczeństwo na drodze dla innych uczestników, że ma takie widzimisie to nie znaczy że inni mają cierpieć![]()
juz nam nic nie grozi,kobitka juz je stracila![]()
hehe chyba musi meic swoją "służkę" - ktora WE WSZYSTKIM jej pomaga hahahaha
a ja znow slyszalam gdzies ze teraz nei da sie ich sciac na krotko bo juz pazurek przy opuszku jest "zywy"...
I tak ma szczęście ze nie musi soczewek kontaktowych nosić bo z tymi pazurami na pewno by ich nie założylaSkoro je straciła to teraz dopiero ma problem.... wszystkiego sie uczyć na nowo...wykonywania każdej czynności
![]()
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć,
Pozostaje płacz nad niesprawiedliwością.
Co z ludzką godnością, pytam. (...)
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
Mi tam jej nie szkodaniech się męczy
![]()
z filmiku widać że strony w gazecie ciężko jej było przewracać, a co dopiero prowadzić autko... a tak propos widziałam kiedyś filmik jak obcina kolesiowi włosy- ona miała tak elastyczne te paznokcie, że nie przekładała całego paznokcia z palcem przez oczka nożyczek, tylko tak po prostu je wkładała, jakby zginając te pazury przy opuszku... szok
Na ognisko do pieczenia kielbasek zamiast patyka moze sobie zastosowac![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)