Witajmy na forum
Mam na imię Agnieszka i robię pazurki od listopada 2007,ukończyłam kurs i posiadam certyfikat jako stylistka paznokci,oprócz tego w salonie u koleżanki u której wynajmuje pokoik weszłam w małą kosmetykę czyli depilacja woskiem ,oczyszczenie twarzy,maseczki i mam zamiar od września jak moja córeczka pójdzie do przedszkola rozpocząc edukację w szkole kosmetycznej
witam witam![]()
witam wszystkich
mam nadzieję że szybko się tu odnajdę
narazie troszkę ciężko;/
Właśnie dołączyłam do tego grona. Mam nadzieję, że wymienię się z Wami doświadczeniami.![]()
Witam
Wytrwałości w dążeniu do celu i powodzonka![]()
Cześć!
Co prawda nie pracuję w zawodzie "upiększacza dłoni"...
Ale jak tylko mam czas, to lubię samej sobie pomalować jakiś artyzm.
Nie boję się koloru...
Więc uznałam, że to forum też może być i dla mnie.
Serdecznie pozdrawiam!
Witam serdecznie
Co prawda nie pracuje w tym zawodzieale uwielbiam miec tipsiorki na pazurkach, powiem ze mam chetke zrobic sobie kurs
![]()
Ja tez Was witam
Powiem Wam, że pierwszy raz jestem na takim forumale pazurki stylizuje już od 6 lat i cały czas czegoś nowego się uczę... mam nadzieje ze od każdej z Was czegoś ciekawego będę mogla sie dowiedzieć
![]()
Spokojnie Martuś nie jesteś sama ja tez się motamale jestem dobrej myśli że szybko się nauczę
![]()
Witam wszystkie pasjonatki sztuki pazurkowaniaDziękuję za zaproszenie i pozdrawiam
![]()
Witamy i życzymy powodzenia w drodze do perfekcji
myślę że znajdziecie tu coś dla siebie
Witamy kolejną stylistkę![]()
witam również wszystkich![]()
Witam wszystkich serdecznie
Miło nam że jesteśmy tym pierwszymmamy nadzieję że miło będziesz tu spędzać czas
![]()
Witam wszystkich serdecznie!
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)