to moje ostatnie,napewno kolorowe
a tu french ale kolorowe dodatki
---------- Dodano o godzinie 16:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:05 ----------
dzisiejsze kolorowe
hyba dodam jeszcze wypokly kwiatek akrylowy
to moje ostatnie,napewno kolorowe
a tu french ale kolorowe dodatki
---------- Dodano o godzinie 16:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:05 ----------
dzisiejsze kolorowe
hyba dodam jeszcze wypokly kwiatek akrylowy
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kasiu pierwsze malowanki są ekstra,a te ostanie to co mają w sobie![]()
kasiu droga, nie miej mi za złe mojej uwagi, ale jak się nie przyjrzałam dobrze to widziala jedną wielką żołtą plamę.... może jak bedziesz zatapiac kwiatuszki to połącz sobie dwa kolorki np zółty z czerwonym albo jakoś... pomocz pędzel w liquidzie włóż do jednego koloru żeby była dość mokra kulka i ta mokrą kulkę włóż wo innego koloru, wtedy zrobią sie "kontury" które nie będą optycznie "zlewaly kwiatka" pod żelem/akrylem
ahazaponiałam jeszce napisać ze ogólnie to kwiatki sa super, tylko trzeba się dopatrzeć
![]()
swietnie wygląda ta mozaika![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
dziekuje![]()
syiwka .... bardzo efektowne :
---------- Dodano o godzinie 16:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:45 ----------
pazurkomania ... śliczne
ksissss ... te pierwsze śliczniutkie
odemnie troszkę
króciutka szeroka płytka
kolejna trudna płytka rtm razem bardzo szeroka dlatego zwęzyłam nieco bardziej boczki, jest to stylizacja slubna dla panny młodej
pomysł zaczerpniety , malowanki farbkami- moje pierwsze farbki jakos nie mam cierpliwości do nich
![]()
ładne malowanki
Wszystkie swietne ale te z czarnymi malowankami wpadly mi najbardziej w oko , cudowne![]()
A to moj misz masz dzisiejszy
Załącznik 8378
moze tu mi ktos szybciej odpowie;czy mohge na szabloniku zelowym zrobic french z rozowego lakieru bo nie mam rozowego zelu?
wszystkie marzenia sie spelniaja
---------- Dodano o godzinie 19:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:46 ----------
---------- Dodano o godzinie 19:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:49 ----------
kurcze cos mi sie rypie echhhh
piekne te wasze pazury
Ja robiłam pod żelem wzorki stempelkowe lakierem i nic się nie działo, ale jak będzie przy większej powierzchni lakieru...nie wiem.
kasiu myślę że to trochę ryzykowne, może się rozwarstwić i odpaść, ale powinno działać jeżeli zmatowisz lakier. ale daj znać jak się trzymało
też robiłam konadem pod żel, trzymało się aż do ściągnięcia (ze 3 miesiące)
wow!Aniu piekne malowanki...tak idealne ze prawie jak z konada odbite...
cudo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)