bardzo ladne cwiczonka
bardzo ladne cwiczonka
wszystkie marzenia sie spelniaja
felkaewelka .... ćwiczonka wklejamy do tematów które są do tego przeznaczone![]()
![]()
ale bardzo ładniutkie
...
przepraszaawć ...
Z wielką nieśmiałością, przedstawiam moje pierwsze "pazurki".
pierwsze?
szczerze to nie ma zbytnio do czgo sie przyczepicreszta przyjdzie z wprawa i wycwiczeniem
![]()
zizula65To naprawde pierwsze pazurki? Pierwszy raz wzielas do reki ze, pedzel, lampe itd? Nie mozliwe. Moje pierwsze wykonanie tez bylo przyzwoite ale Ty pobilas chyba wszystkich. Przyznaj sie: probowalas wczesniej cosik?
![]()
ślicznieIwona na pewno jest z ciebie dumna
my zresztą też
....
Iwonko, Ty wiesz najlepiej, że to Twoja zasługa. Dobry i cierpliwy nauczyciel to Skarb.
---------- Dodano o godzinie 10:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:40 ----------
Bardzo dziękuje za dobre słowo, jak dla mnie są to słowa otuchy, bo jednak początki są niełatwe. Nie wspomniałam, że robiłam je przez wiele godzin i pod okiem mojej wymagającej Iwonki. Jednak bardzo się cieszę, że opinie jakie mi wystawiłyście są zachęcające, abym robiła coś z tym dalej.Pozdrawiam.
---------- Dodano o godzinie 10:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:46 ----------
"Cośik" wcześniej robiłam.Brałam udział w mini szkoleniu u Iwonki, które polegało na wpatrywaniu się. Później zrobiłam trzy tipsy na palcu do treningu, a te które zamieściłam to pierwsze na "żywym" organizmie.Nigdy wcześniej nawet nie piłowałam i nie malowałam nikomu paznokci. Obym się tylko nie zniechęciła, bo wszystko mi idzie jeszcze bardzo powolnie.Pozdrawiam
Naprawde świetne poczatki![]()
Bardzo, bardzo dziękuję za Wasze wsparcie.Buziaki i widzimy się w sobotę?.
he he he ... no pewnie że w sobotę![]()
O cholewcia, Aniu, ale czad! To ja się ze swoimi idę schować w ciemny las, ale z tym przypatrywaniem to przesadziłaś, bo ja to akurat knociłam aż miło, więc od gapienia na mnie to mogłaś się co najwyżej błędów nauczyć... Co innego na Ivonkę, na nią przy pracy to można się gapić bez końca...
Świetna robota felkaewelka ! Bardzo mi się podobają zwłaszcza edzio![]()
zizula65 bardzo fajne pazurki![]()
Zizula fiu, fiuświetnie wyszły jak na początek to reeeeeewelacja
![]()
Zizula , super a szczegolnie jak piszesz ze to Twoje pierwsze , bardzo ladne![]()
no i zobaczyłam twoje pierwsze dzieło na "żywym" organiźmie zizula65śliczne wyszły...
z forum można się wiele nauczyć
ziziula o w morde jezazaskoczylo mnie to co zobaczylam
gdybym nie wiedziala ze wczesniej nie mialas doczynienia i to zadnego z pazurkami to w zyciu bym ci nie uwiezyla ze to twoje pierwsze wykonanie na zywca....skarbie zebys mi sie czasem nie zniechecila bo przyleje
praca rewelacyjna
tak trzymaj
buziaki
![]()
Anulka, wiesz, że przy Iwonce trudno coś skopać, a po drugie to męczyłam Ją cały dzień.
Sama nie myślałam, że tak to nieźle wyjdzie.Jednak ciągle się czuję jak "dziecko we mgle", ale jeszcze parę spotkań z Wami i popłynę na szerokie wody ha, ha, ha. Całusy Ania.
---------- Dodano o godzinie 11:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:54 ----------
Bardzo dziękuję, ale wszystko to zasługa Iwonki. Gorąco pozdrawiam.
---------- Dodano o godzinie 12:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:56 ----------
Bardzo dziękuję za super komentarz.
---------- Dodano o godzinie 12:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:02 ----------
Dzięki za komentarz. Oby było tylko lepiej. Pozdrawiam Zizula![]()
dawno mnie tu nie bylo wiec najwyzszy czas oddac sie pod osad
pazurki skromniutke i krociutkie
narazie innych nie moge ze wzgledu na zajecia w szkole![]()
Tunelik przepięknyogólnie b.ładne takie delikatne
to są akrylki ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)