Ja juz spakowana,w domu prawdziwy szal pal i co najlepsze w tym wszystkim,zgadnijcie czego najwazniejzego bym nie spakowala...waszych dyplomow..hihi..to dopiero bylaby heca...skatowalybyscie Mnie...hmm..mam w glowie taka burze ale najwazniejsze ze plan w glowie jest..i to mnie uspokaja..Dobra Kochane to do jutra...
buziale
ja to dzis jeszcze jakos wytrzymuje ale jutro to jajo zniose jak nic tym bardziej ze ja w sobote musze wstac o 2.30 w nocy a wyjazd najpozniej o 3.40
dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki bo ja już myśle o wyjezdzie a tu egzamin pisze o 17.00![]()
![]()
Agusia trzymaj bardzo mocno żeby się udało![]()
zizia czy do ciebie dochodza moje wiadomosci na pw bo nie mam odzewu z twojej strony a potrzebny mi jest twoj nr telefonu na sobote gdybym miala jakies trudnosci z trafieniem
tu Zizia podała swój nr http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...html#post56511
ja musze jutro o 4.30 wstaćwięc do zobaczenia jutro
![]()
ale jeszcze film obejrzę
najwyżej w pociągu sie prześpię
![]()
Powodzenia życzę i dobrej zabawy![]()
juz nie moge sie doczekac fotorelacji![]()
no witam wszystkich. dzisiaj jeden z wielkich dni część dziewczyn już jedzie.wszystko gotowe. Kamis wielkie dzięki za pomoc i za super dyplomy. jesteś wielki.
![]()
żaden problem, już się nie mogę doczekać fotorelacji, szkoda że mój cichy plan nie wypalił i się nie stawie u was jutro![]()
no tak nie kiedy bywa. ale mam nadzieje że będziesz z nami myślami. chodź nie obecny to twój dobry duszek też tam będzie.![]()
Ostatnio edytowane przez zizia ; 25-09-2009 o 09:17
uuuu szkodaAle na pewnoi bedzie jeszcze okazja sie ze zgrają bab spotkać
UUU ja musze sie śpieszyć na 14 i 15 klientki a ja w rozsypce i sałatki też... zmykam
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Mam nadzieję że nic poważnego .. i dasz radę dotrzeć na spotkanie
noooo juz pierwsza ekipa dotarla na miejsce , czyli , Miminka z chłopakiem , Zizia ze swoja gromadka i ja![]()
teraz tylko czekamy za reszta
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
czekamy czekamy z niecierpliwościa![]()
Iz
RELACJA:
szkoleniowiec już jest więc jest dobrfzehehe a wiec dotarli już Pluszaczek , Annamon , Agusia Pa z mężem i dziecmi
i jutro się zacznie hihi
---------- Dodano o godzinie 19:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:07 ----------
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Madzialena kochana też jest jak a mogłam
---------- Dodano o godzinie 19:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:24 ----------
Z polecenia zizi :
Osoby które jadą autem mają na dworcu pks bb o godz. 8 lub po 8 zizia bedzie czekac![]()
Iz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)