Kochani ja chciała bym wrócic do brokatu bardzo lubie ten materiał do zdobienia ale zabardzo nie wiem jak z nim postępować dowiedziałam sie tu o waszych sposobach nakładania i super sama zastosowalam osobny pedzelek i posypywac nim zel zrobilam to na druga warstwe zelu i powiem tak super pieknie ulozylam co chcialam ale pierwsze to chyba wydawalo mi sie ze za malo tego zelu nalozylam jakos za suche mi sie te brokaty wydawaly(czy to tak ma wyglądać),a drugie to włozyłam ozdobiony paznokic do lampy a pózniej hmmmmmm trzeba przemyc ta warstwe co została tak?wiec tak ja najpierw sprobowalam ja przemyc i wyszlo masakrycznie wiec metda prób i błedów ....spiłowałam i nakładam od nowa,doszlam do wyjecia z lampy i przemyłam tylko tam gdzie nie było brokatu i nałozyłam nastepna warstwe żelu i do lampy pozniej znow przemylam tylko to co bez brokatu bo on nadal jakis taki dziwny i dopiero za 3 razem zmylam całosc ale kurcze nie wiem czy to tak ma wygladac i powiem wam z dopiero ta 3 warstwa przykryla ten brokat balam sie ze go spiluje, a moze ja za cienko nakladam tego zelupomozcie bo jakos nie moge znalezc zyczliwej osoby co by mi to wyjasnila.