nio nio temat niezły, też dawno w niczym nie brałam udziału, może znowu czas zacząć, ale co do pytania, użytkowe, czy konkursowe to czekam na odpowiedz, bo to ważne
nio nio temat niezły, też dawno w niczym nie brałam udziału, może znowu czas zacząć, ale co do pytania, użytkowe, czy konkursowe to czekam na odpowiedz, bo to ważne
no takja też bym spróbowała ale jestem nowa i zabardzo niewiem jak
co to znaczy ,,30 postów na forach,, ?
właśnie co to znaczy 30posów na forach?bo też bym chciała spróbować ale nie wiem czy moge;p
no wy dziewczyny macie 3 i 14 jest to zapisane w prawym górnym rogu waszej wcześniejszej odpowiedzi
A ja sie ciesze ze sa szpice uwielbiam ten ksztalt![]()
nie no temat powalajacy....az jestem ciekawa prac...bo tutaj same grzeszne mysli po glowach chodza![]()
dziewczyny do dnia 20.09. musicie mieć 30 postów.jak chcecie nabić X postów to róbcie w dziale offtopic np.gry i itp. na to miast posty które nie będą wnosić nic do danego tematu będą usuwane i traktowane jako spam . co grozi otrzymaniem ostrzeżenia. a i jeszcze jedno. PAZNOKCIE MAJĄ BYĆ UŻYTKOWE
.
liczba postów będzie sprawdzana przed pokazaniem prac więc możecie wysłać pracę nawet jeśli macie mniej niż wymagane 30 a do 20 października macie czas żeby się trochę rozpisać
unita z twoją radą tak do końca bym się nie zgodził, jeżeli ktoś masowo zacznie pisać bezsensowne posty może zostać stosownie ukarany a posty zostaną i tak usunięte więc celu nie osiągnie. Lepszym pomysłem jest nabicie postów w dziale GRY/OFFTOPIC
PAZURKI MAJĄ BYĆ UŻYTKOWEJuż dopisuje do regulaminu
Hyyyy... Grzeszne i użytkowe? Jak dla mnie to ciut sie ze sobą gryzie. Nie będzie mozna poszaleć
![]()
Aaaaa ale fajnie już mam pomysł!co prawda szpice robiłam tylko raz a edzi nigdy ale do odważnych świat należy
![]()
Ja jeszcze nie robiłam szpiców,ale może ten konkurs mnie zmobilizujedziękuję zizia
![]()
Dziewczyny nie narzekajcie - przecież można zrobić hardcorowe diabelstwa w formie użytecznej![]()
super jest jeszcze sporo czasu wiec napewno skorzystam a temat konkursu rewelacyjny)
damy radę
jest dużo czasu, więc także postaram się coś wyczarować ;D
suuuuper konkursik![]()
![]()
Suuper
Za parę dni mojej mamie przyjdzie wypłata i kupię sobie akrylki![]()
Mam nadzieję, że już troszkę będę umiała i zdążę do 20
![]()
Fajniutki konkurs tylko pomysłu brak ale jeszcze dużo czasu może wezmę udziało i jak znajdę modela
bo nie każdy chętny na szpice
![]()
ja to szpiców i Edge do skzoły nie mogę, więc pozostają mi tylko pipe.... boję sie co z tego wyjdzie![]()
![]()
wszystko juz jasne, wiec teraz tylko "pomysły przybywajcie!"
Tez mam małą wizję![]()
i uważam,że mozna poszaleć mimo,że pazurki maja być uzytkowe
![]()
Natalka nie poddawaj się![]()
... i do roboty
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)