No trudno.. szukam w takim razie jakiejś ofiary
Aaaa.. i jeszcze prosba.. mozecie pod tematem wrzucić dozwolone kształty pazurków? Chodzi mi o techniczne rysunki lub zdjecia szpicków, pipe czy edzi. Będe wdzieczna!
ja mysle ze w tych nieuzytkowych to moznaby jakies figurki dokleic, a w tych uzytkowych to juz nie, bo chyba nie o dlugosc chodzi
---------- Dodano o godzinie 21:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:49 ----------
acha i jeszcze jedno, jak przysle profil reki to bedzie widac krzywa , a nie bedzie widac wzoru, wiec chyba powinien byc rzut z gory reki a nie profil?
Nieużytkowe to pewnie takieZałącznik 9204 Ale czy takie szpice są użyteczne?Załącznik 9205
juz dopatrzylam zdjecia, czyli myslimy o tym samym![]()
brawo!ja jak zwykle musze dojrzec heheh
![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
no kurde fajny konkursikjuz mi cos w tym lbie zaczyna switac
tylko teraz na kim ja te szpice zrobie, bo pazurow zrbionych przez Anie na pewno nie sciagne
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Gniezno, wiec sporo kilosów
jakos trzeba dac rade, ja znajde ofiare, Ty znajdziesz i na nich pocwiczymy
A ja to sie znowu zgubilam to np.kwiatki akrylowe odpadaja![]()
kwiatki akrylowe jak najbardziej moga być![]()
No ja w sumie myslalam zeby jakiegos golego pana zrobic z akrylu no ale wtedy byl by nieuzytecznyhihi
hehe dobreee;p ja juz weny dostaje;d
KAMIS AJ LOF JU
UwagaZ administracją zdecydowaliśmy o rezygnacji z kształtu Pipe,
założenie konkursowe było na szpice i trochę się zapędziliśmy z tymi szpicami pipenawet niektóre osoby zaczynały się pytać jak wyglądają szpice pipe więc zostają tylko szpice i edge.
szpilka przykro mi bardzo ale doszliśmy do wniosku że będzie sprawiedliwiej i łatwiej wam wybrać tą najlepszą pracę.
a ty to akurat nie powinnaś się przejmować bo już nie raz nas zachwyciłaś swoimi szpicami, potem zawsze czubeczek możesz spiłować i zostanie pipe![]()
Fajny konkursik ale fakt ja szpicow to tez jeszcze na rece nie robilam...zobaczymy moze uda sie cos wyczarowac
Do pierwszego postu dodałem FAQ, z odpowiedziami na pytania na które już odpowiadaliśmy w tym temacie żeby nowe osoby nie musiały szukać.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)