haha hahah.... fajny tekst, ale zapewne nie jest tak źle jak ci się wydaje, tak to z reguły bywa, i pewnie sponsorów byś na pęczki miała
no włąsnie... szkoda tylko że ja taka w gebie mocna jestem, a jak przychodzi co do czego to...Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
a to nie jestem sama, mi tez z tym nie za dobrze, co prawda u mnie nie małżeńsko sponsoring wchodzi w grę, bo my jeszcze nie po ślubie ale razem od 9 lat, to juz prawie jak małżeństwo ale i tak nie potrafię iść i prosić o kasę, albo coś.
ale zbaczamy z tematu - filmy - hm, ja ostatnio oglądałam dopiero zmierzch - świetny teraz czytam sagę, i wolny ślubne czy jakoś tak tytuł był, polecam
hahahah sponsor + kasa = galerianka![]()
nie no tez nie mam za bardzo kasy... ale chce isc na ten film wiec wydam swoje ostatnie pieniądze.. jeszcze korzystając że są ŚRODY Z ORANGE i dwa bilety w cenie jednego to idziemy z koleżankami
jak oszczędność to oszczędnosc..
teraz to sie chyba dopiero wzbogace na gwiazdke.. no ale trzeba czekac... chyba ze do pracy pójde ale nie mam czasu
![]()
ja mam fiola na punkcie sciagania filmowmam zawalone 3 pelne dyski, kazdy po 80 GB razem mam gdzies ich ok 500 lacznie z plytami
albo wiecej...stracilam rachube
teraz chlop mi przyniosl kolejny dysk 120 GB...
wiec trzeba go zapelnic...szkoda ze zamiast robic filmy coraz lepsze to robia coraz gorsze
uwielbiam ogladac filmy, prawie wszystkie typy...jedne z najlepszych dla mnie to sa trylogia X-men, Geneza Wolveine, Uprowadzona...znalazlo by sie jeszcze kilkanie mam swojego ulubionego niestety...
ogladalyscie/liscie film "Zmierzch" Zmierzch / Twilight (2008) - Film - FILMWEB.pl - jak dla mnie zajeb...ty i zupelnie inaczej ukazuje osobowosc wampira niz w pozostalych filmach z niedlugo kolejna czesc Filmweb.pl - łeb pełen filmów!juz sie nie moge doczekac
![]()
w tamtym tygodniu obejrzałam Piłe VI.... hmm... denerwują mnie tego typu horrory.. bo to zaden horror.. krew sie leje i nic wiecej.... śmi8ałam sie na tym.... ale no nie było tez takie tragiczne...
I jeszcze z klasą byłam na Dzieci Ireny Sendlerowej i byłam mile zaskoczona bo myslałam ze t kolejny beznadziejny film na jakie chodzi sie ze szkołą... ale bardzo mi sie podobał !
teraz wyczekuje na film:
- Rec 2 (to sie nazywa prawdziwy horror)
- Paranormal Activity (horror,który mnie zaciekawił zwiastunem)
- Oszukać przeznaczenie 4-3D (znajomi mojego brata mowili ze jak zawsze sie śmieli z osób którzy robią jakieś uniki, to sami musieli jednak tak zachowywac...Podobno efekty niesamowite!)
noo iii w końcu wychodzi film 2012![]()
Film "2012" w kinach 13 listopada 2009.
"2012" od 11 listopada w kinach![]()
to czemu oszukują?
trzeba sie wybrac.. rany.. jak nic ciekawego nie graja to nic i nic... a jak graja to tyle filmów ze zbankrutuje![]()
ja jutro idę na "This is it" i chciałabym jeszcze na 2012 i na OSzukać przeznaczenie 4, ale nie wiem czy mnie wpuszczą : P
ja chciałam iść we wtorek na 2012 bo podobno miał już być w kinach a on dopiero wchodzi na ekrany za jakiś czas![]()
ja oglądałam film ZMIERZCHNawet dwa razy, co było dla mnie zaskoczeniem bo z reguły nie lubie oglądac dwa razy tych samych, ale ten mi sie tak spodobał..........
Juz sie nie moge doczekac 20.11 bo podobno wtedy maja grac u nas drugą częśc
na ten film tez zamierzam sie wybrac
a Ty Kamis bylesi jak, podobał sie Tobie
warto
![]()
jeszcze nie było 11 listopada![]()
fakt![]()
A ja dzisiaj widzialam reklame filmu The Time Traveler`s wife
Z tego co widzialam zapowiada sie swietnie.Historia mężczyzny, który potrafi przenosić się w czasie dzięki nadprzyrodzonym umiejętnościom. Wszystko po to, by pojawiać się by być obecnym w różnych momentach życia swojej ukochanej.
Ostatnio edytowane przez Jade ; 01-11-2009 o 23:54
w sumie cos podobnego do "efekt motyla" tylko tam o cos innego chodzilo... hehe
no ja tez sie nie moge doczekac 2012, tylko znajac zycie u mnie w miescie gdzies tak za 3 m iesiace bedzie...
a co do Zmierzchu powtorze sie .... ogladalam ten film trochu i jak sie ksiazke precztalo to film jest do bani..
no a kto ogladal "fighting"jak dla mnie gdyby nie aktor- moj ukochany Chaning Tatum to film w sumie nic specjalnego
Natalia nawet nie slyszalam ze wyszedl rec 2ciekawa jestem jak zostal nakrecony czy w stylu jedynki
bo pamietam z blair witch project (czy jak to sie tam pisze) jedynka byla fajna ta nakrecona amatorskimi kamerami ale dwojka jak dla mnie juz byla do d**y...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ogladalam "fighting" i stwierdzam, ze moze gdyby bylo wiecej akcji w tym filmie to bylby lepszy ( no ale to mial byc dramat ) no i gdyby nie Tatum to bylby kompletna klapa...ogolnie film oceniam 6/10![]()
dla mnie Oszukac Przeznaczenie 4 to totalne dno...nie podoba mi sie ten film w ogole...jak film ma wiecej niz 2 czesci to zaczynaja wymyslac
podoba mi sie komedia..."Brzydka prawda" wesola i troche sie nasmialam![]()
Ja właśnie wróciłem z 2012 i jest po prostu rewelacja to trzeba zobaczyć, zwłaszcza na dużym ekranie, po seansie jeszcze przez 10 minut szczęki szukałem bo mi opadła
![]()
ja ide w piątek, bo na dzisiaj już dawno miejsca były zarezerwowanei z przodu bede siedziała wiec nie wiem jak to przeżyje
Kamis mam sie juz bac?
![]()
obejrzalam tydzien temu Zmierzch i tak mnie zauroczyl, ze obejrzalam 2 raz i przeczytalam cala serie. W przyszlym tygodniu jade do Polski , zeby zobaczyc Ksiezyc w Nowiu( bo po niemiecku mnie nie pociaga), wariatka jestem, stara baba a tak oszalec na puncie wampira![]()
no i jak tam ten film 2012 ? jedni mowia ze fajowy a drudzy ze kicha...nie wiem kogo sluchac...chyba bede musiala sama obejzec i cos stwierdzic![]()
za kilka dni Ksiezyc w Nowiu...juz sie nie moge doczekac...![]()
dzieki Agusia wezme chusteczkitylko boje sie ze bede siedzieć z głową do góry i ogladac pixele zamiast filmu bo siedze w 6 rzędzie... ale strasznie szybko zeszły bilety
---------- Dodano o godzinie 15:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:52 ----------
i dopiero na 21 ide![]()
Podobno świetny film 2012, ale i tak kazdy musi sie sam przekonac.
Ja wlasnie dzisiaj zarezerwowalam na poniedzialek bilety na "2012"- na szczescie udalo mi sie jeszcze zaklepac w ostatnim rzedzie. A w sobote smigam na "Zmierz: Księżyc w Nowiu". Juz sie nie moge doczekac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)