jak tak sie z tymi szpicami będę męczyć to chyba Edge poprubuję![]()
jak tak sie z tymi szpicami będę męczyć to chyba Edge poprubuję![]()
"żeby NieGrzeczna dziewczyna mogła w nich grzeszyć)""
haha-skads.kojarze.to.zdanie![]()
zapomniałem dopisać copyrights.by.Dymcia![]()
szkoda ze nie moge wziasc udziału((
To na jednej ręce zawsze można zrobić na sobie <dziękuje Aniu za one day glue >
Albo koleżance na lakierze? też tak dziewczyny robiły
Dziewczyny zawsze to okazja żeby wypróbować czegoś nowego
W ogóle szpice są bardzo wygodnekwestia przyzwyczajenia
Do pędzli i szalejmy
![]()
a ja jak zwykle mam pytanie techniczne:
kto będzie zasiadał w jakże szanownym Jury![]()
nowy konkursik
super..![]()
ja bym sprobowala ale nie mam na kim![]()
a o co chodzi z tym że na lakier przedłużać i później acetonem ? i to sie tylko akryli tyczy? czy się mylę
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
zeli chyb a tez sie tyczyja bede zelowe na lakier robic zeby mozna bylo sciagnac
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
A da sie tak akryl na lakier?
donnka mnie mozesz zgwalcic jesli sobie tez dasz robic hahahah
przyjezdzaj w niedziele bdziemy dzialac
świetny pomysł małachętnie zobaczę co z tego wam wyjdzie
zizia od tego jest ten temat żeby pytać, przy okazji inne dziewczyny mogą skorzystać z odpowiedzi.
prseczy samo sobiePaznokcie mają być użytkowe
Z długością szpiców, edzi możecie zaszaleć do woli
troche zagmatwaliscie z regulaminemi wyjasnie dlaczego
bo teraz to ja sama zglupialam o co w tym chodzi
i co wkoncu trzeba na konkurs wykonac
paznokcie nieuzytkowe to nie tylko te z odstajacymi ozdobami to rowniez dlugieeee szpice/sztylety, edge i kwadraty
natomiast to co jest pokazane jako nieuzytkowe oczywiscie sa takie, ale sa to paznokcie konkursowe mistrzowskie tzn wykonywane na mistrzostwa
a paznokcie konkursowe uzytkowe jesli dobrze pamietam sa do 1cm dlugosci
byl kiedys na ten temat artykul dlatego pytam o jakie wkoncu chodzibo regulamin zaprzecza sam sobie
to sa paznokcie haute conture czyli nieuzytkowe konkursowe (nie mylic z konkursowymi mistrzowskimi z odstajacymi duperelami) i jak widac zadnych odstajacych przedmiotow nie posiadaja
ja zglupialam![]()
Agulusia. Tu chodzi o to że nie może być odstających ozdób. Owszem kwiatki i cyrkonie pewnie mogą być, ale napewno jakieś figurki i odstające róże czy inne duperele odpadają. Jeśli chodzi o długość to może być dowolna i taka długa jak my chcemy. Nie wiem kto to wymyślił że pazurki powyżej 1 cm są nieużytkowe. Wiele kobitek nosi szpice które mają po 5, 6 czy nawet i 7 cm a robią wszystkie prace domowe, sprzątają, pracują, piszą na komputerze.... więc to czy pazurki będę użytkowe czy nie zalezy już od ciebie (tutaj mówię o długości)
---------- Dodano o godzinie 09:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:11 ----------
to jest konkurs na szpice i Edzie, a wiadomo że w szczególności szpice nie wyglądają łądnie jak są króciutkie, tylko im dłuższe tym ładniejsze(według mnie
)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)