Faq ma służyć jako pomoc dla osób które nie śledzą tego wątku na bieżąco, z tym szaleniem do woli to trochę niefortunne sformułowanie było po prostu.
Również uważam tak jak szpilka że krótkie szpice są brzydkie a my chcemy ładne prace na konkursik![]()
Faq ma służyć jako pomoc dla osób które nie śledzą tego wątku na bieżąco, z tym szaleniem do woli to trochę niefortunne sformułowanie było po prostu.
Również uważam tak jak szpilka że krótkie szpice są brzydkie a my chcemy ładne prace na konkursik![]()
dopiero wróciłam a tu taki fajny konkursik na wstępiezabieram się za myślenie nad projektem
![]()
ja też postaram się coś stworzyć!
![]()
to forma przedłużona jajkiem nie wchodzi w grę
kurcze ja już właśnie takie pazurki zrobiłam
gdzies to pisałam ale n ie pamietam gdzie... jako zboczeniec trochę zboczę z tematu. ja mam takiei świtnie mi sie pracuje na nich Załącznik 9317 , ą jeszcze takie same tylko zamias SUMMER mają NAILS FORM i sa ciut miękksze, ale też dobre, z racji braku summerów teraz pracuje na nails form![]()
ja mam "tradycyjne" złote formy i nawet nie bede robiła do oporu tylko do 5 albo 6
a jak szpice beda w anielskich kolorach?to juz sie nie zaliczają do grzesznych?
![]()
chodzi o to czy kolor koniecznie musi byc czerwony, czarny...ogolnie grzeszny ?czy moze byc delikatny?
to chyba bede musiala dodac grzeszne dodatkija dla mnie to troche odbiega od niegrzecznej grzesznicy![]()
![]()
Buahahahahhaha Woszczurku, Ty to potrafisz czlowiekowi banana z gęby zrobić w 3 sekundy![]()
noooooooooooo... to już dupa... kunkursu nie wygram... wydało sie... chciałam wtopić sama siebie w mojej skromniutkiej maseczce![]()
oj i siw wydało kto ma jakie fantazje, haha
a ja mam białe pazuraski, ale jak tak czytam co piszecie, to chyba będę robiła nowe, bo gdzie ja z takimi pazurkami do was
Wy juz coś zrobiłyście łaaaał ja dzis pierwsze dwa paluchy sztuczne próbne wykonałam i nadal nie wiem nic
Po burzliwych konsultacjach zdecydowaliśmy, że zezwalamy na prace na przedłużonej formie.
Uznaliśmy że paznokcie o długości do +-5 cm(z łożyskiem) również mogą być użytkowe, mam nadzieję, że będzie to dla was podniesieniem poprzeczki i mobilizacją do eksperymentów. ([takie z jakimi uważasz że mogłabyś funkcjonować])
W naszym rozumieniu paznokcie użytkowe nie mogą mieć zbyt wystających zdobień i tego będziemy starali się dopilnować.
Decyzja nie podlega apelacji.
Pamiętajcie że w konkursie prace wybierają użytkownicy nie jury więc ważny jest efekt końcowy nie tyle technika czy szczegóły dotyczące długości.
Noo Kamis to mi dowaliłeś bo ja w życiu nie przedłużałam na jajku ha ha mobilizacja dla mnie 100% aby to zrobic pierwszy raz![]()
szpilko a umiesz taki kształt zrobić ?
szpila sprobujesz co nie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)