hihi Jade Ty to masz pomysły![]()
hihi Jade Ty to masz pomysły![]()
Stara a glupia,wiem wiem.Zawsze bylam inna niz wszyscy w moim starczym wieku![]()
wcale nie głupiagrunt to poczucie humoru
![]()
Oj tak sie tylko mowi,hihi Ciesze sie ze tu jestem z wami!
mi też się tu podobasuper się z Wami gada
![]()
![]()
![]()
Hehe jade
![]()
![]()
chyba trzeba znaleźć jakąś nową "gwiazdkę" którą będziemy obsmarowywać bo widzę że się wam podoba
ale takiego ewenementa jak ta lee to ciężko będzie znaleźć![]()
Ja oglądałam o niej kiedyś program w TV.
I na pomalowanie tych okropnych szponów potrzebuje kilka buteleczek lakieru i bodajrze tygodnia!
Są okropne!
Ona już ich chyba nie ma, bo miała wypadek samochodowy, czy coś i jej poszły.. Jak strata, były takie 'piękne' <haha>![]()
szkoda tych jej pazurówjuż nie będzie taka popularna
![]()
lubie długie pazurki ale to jest masakra ja myśle że to okropnie wygląda po co komu takie paznokcie i to ona w nich robiła ? chyba nic
a jak myślicie czy to jest fotomontaż![]()
ooo matkooo...
nie sądze.. to kobieta czy mężczyna?![]()
mężczyna raczej![]()
myśle że to prawdziwe widziałam kiedyś faceta w gazecie i w jakimś programiesą ochydne
![]()
Ja tez w gazecie podobna fote widzialam, i chyba na jakiejs stronie z rekordami. Ale na 100% to nikt tego z nas nie jest w stanie stwierdzic![]()
Też oglądałam o niej program
Z zawodu jest fryzjerkąjak widziałam jak jakiejś babce macha coś przy włosach, to mnie ciarki przeszły
Ojj nie chciałabym trafić w jej ręce - bałabym się że mi się włosy w te jej pazury zaplątają albo że mi twarz porozcina jak będzie nimi machała...
![]()
Jakbym na żywo zobaczyła taki cud natury to nie wiem czy bym drugiego śniadania nie zwróciła . Co z tego , że to jakiś tam rekord, ale wyczucia smaku i gustu to ona nie ma.
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
jak Edward nożycoręki hehe przecież to jest kalectwo :/
fryzjerką?Elu powiedz, że to nieprawda i tylko żartujesz
ja już sobie wyobrażam jak ona wsuwkami kok upina
![]()
ja nie mogę w szpicach wytrzymać bo kaleką jestem a w takim czymś.. ała![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)