Jezuu to ja chyba na pręcie drucianym zaczne przedłużaj jak wy tak tu piszecie o tych jajkach i 2 formach jezdem przerazona![]()
Ad4 Kształt pazurków to SZPICE lub Edge
heheheJa to czytam w Twoich myślach.... masz grzeszne myśli człeczyno... więc często nie zagladam
---------- Dodano o godzinie 20:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:21 ----------
Ale przecierz to też szpice tylko takie na górze kanciastewychodzi prawie na to samo
![]()
edge to też niby szpice tylko troche kanciaste
a moj chlop wyjechal ,skad ja wezme dwa jajka![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kasiasss
nie moge kolejny konkurs i kolejny ubaw przy czytaniu...naprawde jestescie kapitalne
a co do dlugosci to hmm...2 formy 2 jajkano ok....dac sie zrobic da na pewno....ale jak tym oczu nie wybic....kurde podziwiam Was
to teraz mam pytanko...czy cos znaczacego jeszcze ulegnie zmianie w regulaminie? bo juz mialam kilka koncepcji ale co sie cos zmienilo to i moj plan sie musi zmienic...bo wiadomo im dluzej tym efektowniejsze....wiec chyba poczekam z wykonaniem na sam koniec tak bedzie najbezpieczniej
a mnie Woszczurrek tez podrzucil maly pomysl a raczej mala zmiane w moim pomysle haha namieszalam![]()
Z tego co zrozumiałam nie ma wymogu zrobienia szpiców na przedłużonej formie ale jakby ktoś miał ambicję to nie jest to zabronione do rozsądnej długościwięc nnisia twoja koncepcja wcale się nie musi zmieniać
![]()
Tonija no wlasnie sie zmienia bo mialam 1sza koncepcje na dluzszej formie w sensie 2...a jak tego zakazali to zmienilam na krotsza a teraz znowu mozna na dluzszej
...
hehe czyli po prostu wracasz do pierwszego pomysłuPOWODZONKA
![]()
oj jaka dyskusja, ale dwie formy i dwa jajka to stanowczo za dużo będzie jak na użytkowe, haha
sprobuje a co....jak mi nie wyjda takie by wyslac na konkurs to przynajmniej dobra zabawa bedzie.... zreszta Tonija wiesz pomysl jest moze i super...ale gorzej z wykonaniem a racxzej przelaniem na pazury...jak powiedzialam M o nim to on juz stworzyl taka wizje ze szok
![]()
Ale w regulaminie jest do 5 cm z łożyskiem, to chyba na jednej formie się zmieści co nie ?Bo jak przedłużka to chyba już będzie ponad 5 cm
![]()
W regulaminie jest że mają być użytkowe a w FAQ jest do ok. 5 cm
admini stwierdzili że pazurki do około 5 cm można jeszcze podpiąć pod użytkowe bo da się w nich funkcjonować. Zresztą wg mnie jest to sprawa indywidualna jedna osoba może funkcjonować w takich inna w krótszych, więc róbcie takie jakie uważacie za stosowne.
no przeciez można można...![]()
A BRIDGE moga być![]()
Bridge nie dziewczyny... jest jasno napisane tylko szpice i edge...regulaminu nie mozemy co chwile zmieniac...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)