cudo nawet miejsca nie zajeloa niebieski robilam najbardziej szpiczasty dlatego moze, no i jest robiony forma + jajo, a reszta tylko na dlugosc formy, ja osobiscie lubie zaokraglone cos na ksztalt dlugiego smuklego migdala - jak ten z koronka
![]()
cudo nawet miejsca nie zajeloa niebieski robilam najbardziej szpiczasty dlatego moze, no i jest robiony forma + jajo, a reszta tylko na dlugosc formy, ja osobiscie lubie zaokraglone cos na ksztalt dlugiego smuklego migdala - jak ten z koronka
![]()
Przepiękne Wasze szpicurki![]()
Ja jakiś śmieszny zrobiłam... pierwszy niedobitek......
Brokat niebieski holo, gwiazdki niebieskie holo, piegi niebieskie i srebrne holo
Sabat Czarownic...poszukiwania czarnego kota..hehe...szpice Pati..czarny akryl,folia holo(serpentyna dokladniej)hehe
Załącznik 9550
Załącznik 9551
Pazurki Agatki..akryl,opalizujacy fioletowy brokat,akryl fiolet Nfu-Oh,farbka zlota z czarna..
Załącznik 9552
Pazurki Madzialeny..cower,akryl bizuteryjny niteczki blekitny,kwiatuchy i krysztaly S
Załącznik 9553
Uwielbiam Kocham Szpicki szkoda że moje klientki są przerażone na ich widokMam nadzieje że któregoś dnia się przekonają że to nic strasznego i z powodzeniem można nosić na codzień albo chociaż na jakaś szloną imprezkę
![]()
a ja takie dzisiaj robiłam:
skąd Czerpisz pomysły
![]()
hihiiii... nie wiem... tak jakoś wychodzi... może dlatego, że ja tak bardzio kocham to co robię?
o jakie zielone, takie wiosenne, a na tą szarugę jesienna jak znalazł
Piekne wszystkie ja takie teraz mamZałącznik 9665
bardzo fajne![]()
nio wlasnie ,bo one mi strasznie przypominaja wzorek z ru forum,wlasnie tez nie dawno taki podobny tam widzialam.
chyba masz jakies zylki z kolezankami rosjankami.
bardzo fajny ten wzorek,bo taki abstrakcyjny.
mi chyba jakos juz kwiaty znudzily i nie mam polotu zeby cos robic.
chyba to juz zeczywiscie jesienne wzory trzeba bedzie klepac
[quote=annamon79;65627]Sabat Czarownic...poszukiwania czarnego kota..hehe...szpice Pati..czarny akryl,folia holo(serpentyna dokladniej)hehe
Pazurki Agatki..akryl,opalizujacy fioletowy brokat,akryl fiolet Nfu-Oh,farbka zlota z czarna..
Pazurki Madzialeny..cower,akryl bizuteryjny niteczki blekitny,kwiatuchy i krysztaly S
Wszystkie piekne a te czarne pasuja na konkurs![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)