dodałem również listę ankiet z produktami pod promowanymi tematami
ja tez sie ciesze z obu zmian![]()
Na wasze prośby stworzyłem nowy bardziej rozbudowany system graficznego reprezentowania reputacji
do tej pory po zdobyciu 11 kwiatków (5 inebieskich i 6 zielonych) reputacja zatrzymywała się, jak widać po przeszło pół roku działania forum znalazły się osoby którym udało się zdobyć maksymalną reputację więc zmiana jest jak najbardziej uzasadniona
Wygląd:
System reputacji posiada 3 poziomy kwiatków po 3 kwiatki w każdym poziomie:
niebieskie liczone po 100
zielone liczonepo 300
czerwone liczone po 800
a tutaj zależność ilość kwiatków do punktów reputacji:
1 kwiatek: 0-100
2 kwiatek: 101-200
3 kwiatek: 201-300
-------------------
4 kwiatek: 301-600
5 kwiatek: 601-900
6 kwiatek: 901-1200
------------------
7 kwiatek: 1201-2000
8 kwiatek: 2001-2800
9 kwiatek: 2801-3600
1 gwiazda za każde zdobyte 3600 punktów czyli wszystkich 9 kwiatków, po przyznaniu gwiazdki kwiatki są dalej obliczane na tych samych zasadach aż do 9 gwiazdek
Jeżeli ktoś widzi jeszcze stare kwiatki proszę wcisnąć klawisze ctrl+f5 co spowoduje wyczyszczenie cache przeglądarki.
nie nie czerwony zolty moe byc![]()
a szefo w koncu ma ladne kwiatki a nie takiego uschnietego kwiatuchado tych gwiazdek to ja w zyciu nie dojde hihi
super szefie![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Nooo i bardzo dobry pomysł![]()
Ciesze się że się podoba, zresztą nie macie wyboru za długo to robiłem żeby się wam nie podobałohahaha :>
Wydaje mi się że złoty kolor jest mało widoczny na jasnym tle, albo to moje stare oczy, poza tym gwiazdka też jest złota więc by się odróżniało
Ja tak naprawdę to nie zasłużyłem nawet na jedną gwiazdkę tylko chciałem wam pokazać jak to będzie wyglądało, potem wrócę do mojego zwiędniętego kwiatucha![]()
moje stare oczy tez nie dowidzą koloru żółtego![]()
no powiem Szefie że jestem pod wrażeniem... jak parzyłam na ten rząąąąąąd moich a tu nagle sie skurczyl a jednocześnie przybrał na wartości
a nie rozumiem właśnie dlaczego masz wracać do tego czarnego zwiędniętego kwiatkaprzeciez nie jestes czarna offcą... tylko naszym guru który spełnia zachcianki swojego haremu
a co do zmainu koloru na czewrony to chyba nie tzeba bo nawet ja, ślepiec pierwszej kategorii zobaczyłam zmianę![]()
supeermnie się podoba jak jest
żółte są extra no i rewalacja pomysł
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
mi też się bardzo podoba dziękujemy![]()
super![]()
Forum Paznokcie Wzorki.Info - Odznaczenia
doszły 3 nowe odznaczenia aktywność 2-3 miejsca oraz pomocnik![]()
ja własnie zauwazyłam u asi medali i II W ŚRODU I ZARAZ ZAJRZAŁAM W ODZNACZENIA;p
i wszystko jasnea zastanawiałam się co oznaczają medale asi, zizi i natalii
![]()
ooo jak miło![]()
fajnie że umieściliście oba banery sponsorów
(a w każdym razie zdaje mi się że był jeden dotychczas)
Jeden był na górze a drugi na dole, teraz oba wywędrowały w górę.
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
zgadza się było tak jak mówiciejesteśmy bardzo wdzięczni naszym sponsorom dlatego nie mogło tak być jak było a niestety w weekend nie miałem czasu żeby się tym zająć więc dopiero teraz
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)