O mój Boże. Na Sylwestra piłam z jednej szklanki z takim jednym kolegą. Bo mielśmy kilka szklanek i one stały na jednym stole i ja się pomyliłam się napiłam z jego szklanki.
No i ja się napiłam i się bojem teraz. Bo mi koleżanki powiedziały, że jak się pije z jednej szklanki albo butelki to można zajść w ciąże.
A ja już od tygodnia nie mam okresu. A miesiączkuje od listopada, więc powinnam już mieć, bo sobie obliczyłam. A nie mam. I bojem się robić testu. I rodzicom też nie powiem, bo się bojem.
I boli mnie bardzo brzuch od wczoraj. Moja przyjaciółka mi powiedziała, że to może być ciąża żołądkowa. A ona się zna, bo ma starszą siostrę i ona jej powiedziała, bo jej koleżanka tak kiedyś miała. I miała ciężki poród, bo jak ciąża żołądkowa, to ciężko było.
I ja się teraz tego porodu bojem!
Karolina, 15
MaM chłopaka który mnie kocha a od niedawna uprawiamy peeting. wszystko jest dobrze do momentu gdy juz dochodze ale sie wstydze miec orgazm przed moim chłopakiemwtedy mówie mu zeby przestał bo nie potrafie
niewiem co mam zrobic
...
Moja przyjaciółka nie dawno dostała miesiaczki i uzywa wkładek takich cieniutkich... nie wiem czy to dobrze
ja osobiscie uzywam podpasek... chce ja namowic zeby sie przyzwyczaiła ale ona nie chce bo sa za grube i nie wygodne jak ja namowić? chodzi mi o to ze pozniej bedzie jej zle bo bedzie musiała co troche przebierac... a mi sie nie chce w szkole ciagle do wc na przerwie chodzic
Proszę, pomurzcie mi!