ooo jaka fota KAMIS
jaki Ty przystooooOOoooojny
wracajac do tematu: zaraz wysylam foty![]()
ooo jaka fota KAMIS
jaki Ty przystooooOOoooojny
wracajac do tematu: zaraz wysylam foty![]()
oj tak, szefunio w końcu pokazał swoje oblicze.... i jest na czym oko zawiesić
Dymciq jestem w szoku![]()
doszły fotki
ps. proszę mi tu na temat konkursu prawić a nie o moim nowym awatarze : P
a tak wracają c do tematu to kurcze już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć wasze prace konkursowe, bo z tego co widać to konkurencja będzie ogromna.... ale fajnie super zabawa, gdy do końca nie wiadomo kto wygra
no to i ja wysyłam w koncu... tylko zdecydować się nie umie bo mam 2 prace..
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
KAMISQ..nawet mnie nie denerwuj...to wersja.... krotsza i brzydszawczesniejsza przepadla
(dalej jestem zla)
ale jak juz pisalam ze wezme udzial to nie chcialam robic świnki
hehe
~~~~~~
...sie nie moge doczekac se seee
no..konca oczywiscie tego oczekiwania![]()
Wreszcie się zdecydowałam na ujęcie i wysłałam. Wcześniej czytałam, że dziewczyny porobiły tyle zdjęć, że nie wiedzą, które wysłać. Pomyślałam sobie, że to przesada, a sama dokładnie to samo zrobiłam hi hi hi. Było kilka aranżacji i wiele ujęć. I jak zwykle po skończeniu stwierdzam, że mi się nie podobają
. Ale trudno, już poszły.
Nie mogę się doczekać Waszych prac, bo wiem, że będą piękne![]()
a to chyba każda z nas to ma, jest jakiś pomysł na zdobienie aranżacje, pazurki gotowe oglądamy fotki, i załamka, to nam się nie podoba, tamto nam się nie podoba zawsze coś nie tak... bynajmniej ja tak zawsze mam
zgadza się ja robię zawsze selekcje, gdzie był kolor ładniejszy i wyraźniejsze, i tez pierwsze z brzegu przez losowanie zawsze wysyłam, bo kurde nigdy się zdecydować nie mogę, bo żadne mi się nie podobają
oj to masz szalonego męża, mój nawet nie chce się podjąć robienia fotek, bo jak to on mówi jest ślepy i nie wie jak je zrobić
Kaaaaaaaaamis.... jakiś Ty wystrojony![]()
Amen.. wysłałam![]()
No to praca wysłana... Tylko jakoś nie jestem zadowolona bo na zdjęciach nie widać tak ładnie kolorów jak w rzeczywistości![]()
Widze ze dziewczyny szaleja na pewno beda piekne..najwazniejsza to dobra motywacja i wasze pozytywne myslenie..kazda wasza praca wykonana waszymi paluszkami jest dzielem i tego sie trzymajcie...bedzie co ogladac i oczoplasu chyba dostane..hehe..
moja praca też wysłana... tak mnie dzis mąz wkurzył, że postanowiłam sie zrelaksowac i jakies takieś wyszło dziwadło... zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
boze ja juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc wasze prace i wynikow)))
KAMIS AJ LOF JU
Nie dostałam żadnego potwierdzenia wysłania zdjęćnie doszły?
jeszcze tylko kilka dni doczekac sie prac nie moge...ja niestety nie mamkiedy zrobic...chyba ze zarwe kolejna nocke...
.... ale i tak pokibicuje innym
:
a ja tam obojetna jestem bo jak zwykle nie zadowolona ze swojej pracy ... ale co tam![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
teraz już występuje to szmeranie w brzuchu i ciekawość, kto jakie pazurki zrobił
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)