ja robię na sztuczniakach i się zdecydowac nie mogę, wg mojej oceny każdemu czegoś brakuje... kombinuję dalej...
ja robię na sztuczniakach i się zdecydowac nie mogę, wg mojej oceny każdemu czegoś brakuje... kombinuję dalej...
Kurcze chyba dziś wyśle swoją racę, chociaż nie jestem z niej zadowolona...
zamiast się uczyć na test z anatomii ...............to zajęłam się pazurkami
wyskrobałam pierwsze w życiu szpice robione na łapce
ciężko
ile fotek można wysłać? można wysłać więcej niż dwie
?
dziewczyny do roboty! mało czasu zostało
powodzenia
![]()
no ja już w końcu się ogarnęłam, zostały mi 2 wzorki do wyboru to już jutro pójdzie z górki![]()
ciężko będzie wybrać dwie fotki....ehh
![]()
stwierdziłam że jednak mam 3 typy do wyboru.. o ile jutro nie wstane i w ogóle nie zmienię koncepcjidobrze że chociaż aranżację zdjęcia już wymyśliłam
![]()
ja juz koncepcje mam, wszystko do jej wykonania zakupilam w sobote i nawet modelke juz mamjutro sie biore za robote
![]()
do pracy dziewczyny zostal 1 dzien...plus dzisiaj
.... juz sie doczekac nie moge i zaczynam sie stresowac mimo ze udzialu nie biore haha
Ja wysłałam wczoraj pracę, prosze o potwierdzenieI powodzenia dziewczyny w dzierganiu
![]()
![]()
Ja dzisiaj wyslalam swoje ale zapomnialam dopisac adres chociarz i tak napewno nie bedzie potrzebny![]()
juz sie nie moge doczekac az zobacze wasze prace dziewuchy!![]()
KAMIS AJ LOF JU
no ja chyba po południu się z kramem rozłożę, już się nie mogę doczekać waszych dzieł![]()
Szkoda że tak krótko jestem na tym forumbo temacik bardzo ciekawy
...
Mam nadzieję że w kolejnym wezmę udział![]()
a ja się załamałam, bo mam zdjęcia tylko 2 rąk na raz...![]()
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
to zamaluj jedna reke haha albo wytnij![]()
no to i ja wyslalam-a cohe he
![]()
No ja miałam podobnie tyle sie nameczyłam z fotkami a okazało sie ze tylko 1 reka ,jedno szczescie ze miałam zrobiona fotke jednej dłoni, coprawda tak byle jak bo nie skupiałam sie na tej jednej tylko na rekach obydwu a modelka juz sciagła pazurki
---------- Dodano o godzinie 17:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:20 ----------
No ale wysłałam ,zapewne marniutkie szanse ale liczy sie motywacja do pracy
a ja nie wezmę udziałunie wyrobię się z czasem
przez plusligę nawet nie mam czasu by na forum troszkę posiedzieć
ale za to z miłą chęcią pooglądam wasze prace
![]()
Coś mi się zdaje, że bedzie ze 30 heh
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
na frencza było 30 kilka, a nie wiem czy teraz nie więcej![]()
To widze, że spora rywalizacja się szykuje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)