Agulusia też masz śliczną zapalniczkę na blogu
ja nawet w 1/10 nie umiem takich kwiatków...
Jedyne co opanowałam to kwiatek a la listek... ale tak jak mówicie ćwiczenie czyni mistrza![]()
Agulusia też masz śliczną zapalniczkę na blogu
ja nawet w 1/10 nie umiem takich kwiatków...
Jedyne co opanowałam to kwiatek a la listek... ale tak jak mówicie ćwiczenie czyni mistrza![]()
dziekuje
to prawda im wiecej sie cwizy tym lepiej wychodzi![]()
A to moje kwiatuchy
Załącznik 10021
[quote=Neko;69025]A to moje kwiatuchy
Świetne!
Neko bardzo ladne rozyczki
wszystkie marzenia sie spelniaja
Neko bardzo udane różyczki![]()
neko śliczne są te twoje kwiatki
agulusia wydaję mi się że robisz za mokre kulki z akrylu s próbuj bardziej odsączyć pędzelek to będzie fajnie znać ślady pędzla
Ania a twoja zapalniczka jest rewelacyjna piękne klepiesz kwiatki![]()
napisałby ktoś jakąś szybką, łatwą i zrozumiałą instrukcje jak sie zabrac do tych kiwatków i co pokolei robić i w jaki sposób ?![]()
zobacz filmiki na you tube, robisz małą kuleczkę i rozklepujesz na paznokciu, w zależności jak rozklepiesz tak wyjdzie. ja czekam na mój pędzelek do kwiatków bo teraz 6 owalem robię![]()
uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga uwaga
wymyśliłam coś takiego, żeby zrobić temat, w którym będzie tylko krok po kroku kwiatków akrylowych, ładnie dokładnie wytłumaczone, przejrzyście. bez żadnych komentarzy, tylko jak się chcemy jakiegoś konkretnego nauczyć to wchodzimy i mamy podane jak na tacy jak to zrobić. bo w temacie jest dużo, ale żeby coś znaleźć to 3 godzin potrzeba czasem.
w niedzielę ogarnę nasz temat, jeżeli macie jakieś krok po kroku kwiatków to piszcie na pw.
mam prośbę, wiele z was ma niektóre kwiaty opanowane do perfekcji - jeżeli miałybyście ochotę zrobić krok po kroku, to byłoby bardzo fajnie, na pewno każdemu byłoby pomocne w doskonaleniu umiejętności. w tej sprawie też pw proszę
co wy o tym pomyśle myślicie? mam nadzieję że się wam spodobał i że pomożecie![]()
ja jak zaczynałam to dałam kiedyś krok po kroku kwiatka jak go robię
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post33456
jest pelno filmikow gdzie jest pokazane po kolei co robic,wejdz na krok po kroku,obejrzyj filmiki,naprawde wszystko dokladnie pokazane
wszystkie marzenia sie spelniaja
zgodze sie z Natalią... ja się też duzo naoglądałam na YT inie za wiele mi to dało, dopiero jak zobaczyłam na żywo ijak ania trzymała swoją reką moja rękę a ja dopiero pędzle to mi jakos poszło, jak z dzidziusiem... za rączkę i na piwo![]()
Sama morduję się z kwiatkami - oj i nie jest to łatwe
zastanawiam się nad kursem ze zdobienia akrylem![]()
Kwiatki trzeba katować do bólu, ale najważniejsze jest to, żeby potrenować pod okiem kogoś doświadczonego. Ja męczyłam się z lepieniem kwiatów baaardzo długo i wychodziły koślawce. Jeden dzień pod okiem instruktora i jest różnica niebo a ziemia po tym co robiłam, a co robię.
zapraszam do kwiatkowego 'krok po kroku': http://forum.wzorki.info/przedluzani...html#post71154
jeszcze w trakcie tworzenia![]()
moje pierwsze 'akrylowe kwiatki'...
bardzo ładne![]()
wow, natalia super te kwiatki jak na pierwszy raz
ja chyba nigdy sie nie naucze![]()
i co Ty Natalia mi tu kity wciskalaszajebiaszcze masz te kwiatuchy
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
natalko swietnie ci to wyszlo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)