przyłączam sie, dluzej robilam zdjecia niz paznokcie.. tez mi sie nie podobaja ale czekam z wyslaniem moze moj kochany wczesniej wroci i zrobie nowe fotki
przyłączam sie, dluzej robilam zdjecia niz paznokcie.. tez mi sie nie podobaja ale czekam z wyslaniem moze moj kochany wczesniej wroci i zrobie nowe fotki
ja juz wysylam, niestety, bo myślałam że może mi się uda z tą aranżacją co chciałam a tak to taka lipa. właśnie mi się ladują w pocztę
poszło.. mam nadzieje ze doszlo
dostalam potwierdzenie![]()
Ostatnio edytowane przez asia ; 20-10-2009 o 22:26
ale żeście mi skrzynke zawaliłyoszalały na samą końcówkę ;D
hehe oszalaly ale pozytywniesie masz cieszyc ze tyle prac kamisku
![]()
ja tez wysłalam,az wstydmam potwierdzenie
...masakra
hihijuż wysłane... ciężko było
![]()
już się nie mogę doczekać naszych prac![]()
Kamis doszły w koncu moje zdjecia? bo nie dostałam potwierdzenia.
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
Kurcze a ja już 19 o dwudziestej czwartej czatowałam żeby zobaczyć prace...
I teraz też czekam i czekam, a tu po 48 godzinach.
Ależ niecierpliwa jestem
ale naprawdę się nie mogę doczekać.
I nawet się nie wstydzę bo wiem, że dziewczyny po rajtuzach nie pojadą tylko jak coś wytłumaczą co jest źle i nie będzie
a widziałyście tą emotkę?
![]()
jak ją widzę to się nie mogę przestać śmiać...
hah skąd tyś ją Kamis wytrzasnął...
jestem pozytywnie zaskoczony ilością nadesłanych prac![]()
a mówiłam że będzie dużo![]()
Jeeee super ze jest tak duzo prac....teraz czekamy (nie)cierpliwie na ich wystawienie...![]()
Jejuuuuunie moge sie doczekac
![]()
Kurcze a ja myślałam,że jak rano wstanę,że już będą a tu nicAle czekam
![]()
Dziewczyny Kamiś ma do wystawienia duuuzo prac i ma na to 48 godzin wiec nie piszcie nie potrzebnie hehe
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
doczekacie sie w koncuja tak lajtowo jak dla mnie moga byc wystawione nawet za tydzien
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ja wlasnie tak do tego podchodze bo wyslalam po prostu moja porazke zyciowa...ale to co![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
tak tak...kazda narzeka mowi ze to najgorsza praca jaka wykonala w swojej pazurkowej karierze...a jak zobaczymy fotki to zawalu dostaniemy...takie cudenka beda....wiec bez marudzenia bo przeloze przez kolano![]()
no ja juz nie moge sie doczekac prac a Ty Kamis zamiast sie cieszyc z popularnosci forum to narzekahi hi
dziewczyny ale marudzicie jesteście zdolne stylistki więc prace na pewno są rewelacyjne
ja też się pokusiłam o wysłanie ale z efektu końcowego jestem nie zadowolona![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)