odetchnełam z ulgąthx szefie
![]()
odetchnełam z ulgąthx szefie
![]()
to teraz tylko pozostaje cierpliwie czekać na wyniki, trzymam kciuki za was wszystkie
Kiedy będą dokładnie wyniki? Bo dostałam maila,że głosowanie przedłużone do poniedziałku do 12... hmm
do poniedziałku? ja dostałam tylko mejla, że głosowanie kończy się 29.10 o godz 24
a na podanie wyników administracja ma 2 dni robocze![]()
tylko osoby które wcześniej oddały głos a nie zagłosowały ponownie mogą głosować do poniedziałku, wyniki będą zgodnie z regulaminem
ja to rozumiem tak:
jesli głosowałaś do 26-10-2009 (tzn przed 26-10) to misusz zagłosowac jeszce raz bo jest o jedną pracę mniej i masz czas do poniedziałku
jesli głosowałaś po 26paźdiernika to już nie musisz
jeśli wcae nie głosowałas to chyba przepadło i juz nie możesz
no, ale nie ja to wymyśliłamtyko tłumacze o co chodzik choc i tak nie jestem pewna czy mam rację
![]()
Głosowanie już się normalnie zakończyło ale niektóre osoby które zagłosowały przed "aferą" chyba nie wiedziały że ponownie muszą zagłosować i tylko dla nich zostało to głosowanie przedłużone... Może trochę bez sensu ale też bardziej sprawiedliwie gdyby ich głosy nie zostały w ogóle zaliczone![]()
dziewczyny to nie jest bez sensu
wiele osob zaglosowalo przed wycofaniem jednej pracy i wogole nie wiedzialy ze praca zostala wycofana
bo nie czytaly dalej tematu
daltego wiele glosow odpadlo
i od 26 do 29 to tylko 3 dni
i jesli ktos kto zaglosowal preczytal o sytuacji za pozno to mial szanse oddac glos
proste
dokładnie mała. wyniki będą w poniedziałek z tego co mi wiadomo. między 20 a 22.00. jak nic się nie zmieni.![]()
czyli jutro![]()
miejmy nadzieje ze wczesniej niz 20-22 ziziuiiii juz sie doczekac nie magu
![]()
No to super akurat wroce z pracyJestem ciekawe czy ktoras z moich prac wygra
![]()
myslalam ze bylo mozna tylka jedna prace wyslac...
tak, a ktoś wysłał dwie ?
myślę, ze Jade pisząc "moich" miała na myśli nie swoje prace a prace na które głos oddała...![]()
Sysiunia dokladnie...ja tez mysle to wlasnie to miala na mysli hihi... ja tez mam nadzieje ze moja faworytka wygra![]()
też tak myślę. dość często dziewczyny tak piszą. i z tego co mi wiadomo to nikt nie posłał dwóch prac . tak że kamis spokojnie.![]()
oooo to już dziśnie mogę się doczekać
![]()
o matkoi jak ja mam do wieczora dotrwać
tyle godzin
ja zagłosowałam na chybił-trafił bo nie mogłam się zdecydować
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)