he he... widze że niektórzy moje rady wprowadzaja w zycie i nawet nie narzekają... póki co... Syliwa-wiedziałam, że sie przywyczaisz
---------- Dodano o godzinie 13:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:33 ----------
i ja będę stała przy swoim- polecam markę silcre Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna i ich linie:
- żel clear basic do wszystkiego-budowania zatapiania i nabłyszcania Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- primer Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- kolory z basica Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna oraz Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- cover (kamuflaż) z linii basic Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- biały do frencha i nie tylko z linii lovely Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- nabłyszczacz z linii perfect Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- żel o poświecie fioletu wybijający biel ( do budowania zatapiania, niesety potzrebuje dodatkowego nabłyszcenia, ale pięknie wybija biel) z linii no name Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- i lakiery z linii silcare gleze (no name) Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
- lakiery z linii summer collection (no name) Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
lakiery maja bardzo dużo pigmentu, więc wystarczy jedna warstwa do idealnego pokrycia, poza tym świetnie nadają sie do odbiejanek KONADa ze względu własnie na bardzo dużą ilośc pigmentu
![]()