ale zdobienie fajne zrobiłaś
ale zdobienie fajne zrobiłaś
Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą !
Witam jestem tu nowa i chciałabym abyście ocenili moje pazurki
Pozdrawiam serdecznie wszystkich![]()
zgadzam sie z milenka- tez bym troszke boczki spiłowała![]()
Mi się też wydają troszke za płaskie,poćwicz troszkę nad krzywa C
dokladnie tak jak dizewczyny naisala przedewsystkim sa plaskie,zero krzywin,no i boczki
wszystkie marzenia sie spelniaja
jak przeglądam Wasze galerie to aż mi wstyd pokazać swoje prace ale co i tam raz się żyje przynajmniej poznam swoje błędy, paznokcie robię krótko i nie zarobkowo tylko dla siebie, teściowej, szwagierki i czasem jak jakaś sąsiadka poprosi, także za bardzo nie mam na kim ćwiczyć. Proszę o szczere opinie.Pozdrawiam
twoje pazurki sa przedewszytskim plaskie,nie budujesz krzywej c,wedlug mnie moglby byc wiekszy usmiech no i wiecej pilowanka,wiec tylko czytac,cwiczyc i bedzie super
dodaj więcej żelu szczególnie "na środku" naturalnego pazurka, aby zbudować przedłużony (na górze tematu są super zdjęcia jak ma wyglądać) i nie bój się piłować końcówkijak coś to daj 2 cieńsze warstwy frencza. najbardziej podobają mi się 2 i 4
i nie ma co się bać pokazywać, każdy się kiedyś uczył a codzienne można dowiedzieć się czegoś nowego
![]()
przede wszystkim nie masz sie co wstydzic bo kazda z nas zaczynala i wiekszosci z nas tak samo pierwsze prace wygladaly
po 1 widac to na pierwszej fotce frencha tk jak wyzej kolezanka powiedziala
pazurki sa za plaskie,tam gdzie jest biala koncowka jest za duzo zelu z czego robi sie schodek.jesli byly robione na tipsie to po boku widac to na jedym pazurku brakuje ci tpsa za maly jest.wiekszy usmiech zeby pazurki nie byly takie smutne
ale ni przejmuj sie tylko cwic
tak jak już Ci dziewczyny napisały trzeba zrobić krzywą... samej kiedyś paznokcie z krzywą mi się nie podobały teraz jednak widzę że paznokcie na tym sporo zyskują nie tylko na mocy ale i na wyglądzie. Frencha bardziej uśmiechaji będzie dobrze
![]()
dzieki bardzo za ocenki tylko mi sie wydaje ze mocno piluje boczki, a jak sie patrzy na zywao na nie to maja wiecej krzywizn no ale bardzo wam dziekuje kochane jestescie jak bede miala chwilke to jeszcze cos powrzucam a no i jestem samouk w sumie![]()
mimo, ze jestem technikiem uslug kosmetycznych to na pazurki zadnego papierka nie robilama moge tylko na sam zel bo na akryl mam paskudne uczulenie i jak czytalam forum to widze ze nie tylko ja buziaki dla Was
witam serdecznie
wrzuciłam moje pazurki do waszej oceny))wiem ze te fotki nie są najlepsze do oceny ale moze wasze pierwsze uwagi...na pewno misię przydadzą
pozdrawiam i z góry dziekuje
jak na moje oko jest calkiem ok gosiujeszcze troszeczke ale tak minimalnie boczki... krzywa C w miare ok ... ale wydaje mi sie ze linia wlosa jeszcze jest do dopracowania
![]()
w końcu się odważyłam uff...smagać batem ile idzie
++++Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
zeby nie bylo jedne z pierwszych
Ostatnio edytowane przez Emist ; 15-11-2009 o 14:48
troszki grubiutkie![]()
Nati mi s8ie podobajua,nie widze tam wielu uchybien
dziękuję Ci Basiu za twoją ocenę))
wklejam swoje dwa paluszki...
czy to w ogóle jest podobne chcoć w miniamlny sposob do krzywej C czy zupełnie inna bajka ? bo nie wiem czy ide w dobrą strone![]()
troche opadaja w dol,krzywa powinna byc lekko pzresunieta do wolnego brzegu,ja sama mam z tym problem wiec rozumiem ciebie
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)