Baty będą przyjazneZapewne dostrzegasz na małym paluszku że górka jest na końcówce, nic a nic za to jej nie ma na samym paznokciu (zdjęcie 2), postaraj się budować raczej jak na wskazującym, wyszedł bardzo dobrze moim zdaniem
Z czego wynikała taka budowa? Ze stosunku ilości ozdób na końcu do ilości na początku? Spokojnie mogła byś dołożyć troszkę na pazurku i drapnąć nieco z końcówki.
Zdjęcie pierwsze - wydaje mi się, że pazurki są bardzo płaskie - brak jest tunelu, którego zadaniem jest wzmacanianie pazurków i choć wielkość tunelu to również zasługa naturalnych paznokci to warto by pomyśleć o może bardziej profilowanych tipsach? (wydaje mi się, że to żelik, czy tak jest?)
Zdjęcie trzecie - ale to już czepialstwo, bo mogło by być, zwłaszcza, że to początek- mam wrażenie, że linia włosa jest nieco za gruba względem całego pazurka. W ramach czepialstwa musnęła bym jeszcze boki kciuka z ostatniej foty, ale dosłownie ruch - dwa pilnikiem (myślę, że się nieco rozszerza, ale mogę odnosić mylne wrażenie). Do tego jego końcówka - też dwa ruchy dla wyprostowania linii.
Popatrz na budowę paznokcia wskazującego na drugim zdjęciu, warto się na nim wzorować.

...smagać batem ile idzie
Zapewne dostrzegasz na małym paluszku że górka jest na końcówce, nic a nic za to jej nie ma na samym paznokciu (zdjęcie 2), postaraj się budować raczej jak na wskazującym, wyszedł bardzo dobrze moim zdaniem
Z czego wynikała taka budowa? Ze stosunku ilości ozdób na końcu do ilości na początku? Spokojnie mogła byś dołożyć troszkę na pazurku i drapnąć nieco z końcówki.
Odpowiedź z Cytatem