Cytat Napisał Emist Zobacz post
w końcu się odważyłam uff ...smagać batem ile idzie
Kod:
Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
++++
zeby nie bylo jedne z pierwszych

Baty będą przyjazne Zapewne dostrzegasz na małym paluszku że górka jest na końcówce, nic a nic za to jej nie ma na samym paznokciu (zdjęcie 2), postaraj się budować raczej jak na wskazującym, wyszedł bardzo dobrze moim zdaniem Z czego wynikała taka budowa? Ze stosunku ilości ozdób na końcu do ilości na początku? Spokojnie mogła byś dołożyć troszkę na pazurku i drapnąć nieco z końcówki.

Zdjęcie pierwsze - wydaje mi się, że pazurki są bardzo płaskie - brak jest tunelu, którego zadaniem jest wzmacanianie pazurków i choć wielkość tunelu to również zasługa naturalnych paznokci to warto by pomyśleć o może bardziej profilowanych tipsach? (wydaje mi się, że to żelik, czy tak jest?)

Zdjęcie trzecie - ale to już czepialstwo, bo mogło by być, zwłaszcza, że to początek - mam wrażenie, że linia włosa jest nieco za gruba względem całego pazurka. W ramach czepialstwa musnęła bym jeszcze boki kciuka z ostatniej foty, ale dosłownie ruch - dwa pilnikiem (myślę, że się nieco rozszerza, ale mogę odnosić mylne wrażenie). Do tego jego końcówka - też dwa ruchy dla wyprostowania linii.

Popatrz na budowę paznokcia wskazującego na drugim zdjęciu, warto się na nim wzorować.