kolekcjonerki![]()
kolekcjonerki![]()
ahhahahah kamis to jest nalog
straszny nałógale jaki przyjemny
![]()
hihi i jaki drogi
ale za to ile satysfakcji daje![]()
ahhahahah to prawda
ja juz staram sie na ebay nie wchodzic bo zawsze jak wejde to konczy sie zakupami
tak wygląda mała jak wejdzie na ebaypatrz oczy i uśmiech
![]()
My treasure![]()
ale golllum jest słodziutki![]()
bardzo słodziutki![]()
i to jeszcze jak słodki![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a to moj obiecany zbiorjeszcze w sumie dzis dokupilam 5 pudeleczek ozdob ale to innym razem
![]()
barbara_jakubik właśnie zakochałam się w Twoich niebieskich i zielonych brokatach!
z Ciebie to jest dopiero kolekcjonerka![]()
dziekuje ale to jest kropla w morzu potrzeb .... ja chce wiecej i wiecejcoraz bardziej sie ten moj zbior bedzie powiekszal wiec bede dodawac kolejne fotoski ... a zielone i niebieskie... hm lubie te kolorki
![]()
super ten złoty zestaw jest w czym wybierać![]()
kurcze aż sobie chyba dzisiaj zrobie jakieś niebiesko zielone..![]()
hehee widze basiu ze moje ozdoby cie zainspirowaly![]()
mi tez się bardzo podobają niebieskiemoje ulubione kolorki dlatego tez prawie zawsze mam pazurki w takich kolorach
ale chyba będę się musiała wyleczyć z tych kolorów bo jakaś mała zmiana też by się przydała![]()
no to sporą masz kolekcje też bym tyle chcialano ale to kosztuje sądze że dojde kiedys do takiego zbioru
---------- Dodano o godzinie 19:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:03 ----------
anne- niezła kolekcjamam pytanie z jakiej firmy masz akryle
i gdzie kupowałaś farbki
a to moja kolekcjatylko troche sie już powiększyła ale nie mam aktualnego zdjęcia;D
Ostatnio edytowane przez mariet86 ; 17-04-2009 o 19:28
Idealnie pasują na ten stolik![]()
jutro wstawię swoje
jak w kielichach je trzymasz?pokażesz?![]()
no ja może jutro też się pofatyguję i zrobię fotki , ale przy Was to mi się wydaję że ja tego maaaalutko mam hehe , ale się zobaczy może jak te wszystkie pierdoły powyciągam z pudełek to tego więcej będzie hehe
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)