Strona 4 z 26 PierwszyPierwszy 1234567814 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 76 do 100 z 649

Temat: Piercing

No to..wpadłam Avatar annie82

Domyślnie Odp: Piercing

Cytat Napisał szpila59 Zobacz post
    Annie, a może mogłabyś zrobić zdjęcie noska Bo chciałabym zobaczyć jak to wygląda, ta dziureczka, bo mam wieeeelką ochotę na kolczyk w nosie
    Hahaha lepiej nie bo ta dziyrka to dziura duuuża, a jak chcesz i masz ochote to zrób, jak ci sie nie spodoba to po prostu wyciągniesz i bedzie po wszytkim, chyba ze bedziesz nosiła dłuzszy czas to wtedy na pewno zostanie Ci dziurka na stełe.

---------- Dodano o godzinie 15:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:34 ----------

Cytat Napisał dzidzia19841210 Zobacz post
    nawet mi sie podobaja te kolczyki w doleczkach hihi , mi by sie one schowaly bo na obu policzkach mam dziurki
    Annie82 jak by sie dalo to bym Ci chociaz jeden odstapila hehe
    Dzięki love chetnie przyjmę
    TIPSY ŚWIDNICA

Nałogowiec Avatar Pati88

wczoraj moja szefowa przekluwala jezyk tak mi sie spodobalo ze sie nakrecilam.

Totalna maniaczka Avatar Aneta

Cytat Napisał annie82 Zobacz post
    Hahaha lepiej nie bo ta dziyrka to dziura duuuża, a jak chcesz i masz ochote to zrób, jak ci sie nie spodoba to po prostu wyciągniesz i bedzie po wszytkim, chyba ze bedziesz nosiła dłuzszy czas to wtedy na pewno zostanie Ci dziurka na stełe.

---------- Dodano o godzinie 15:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:34 ----------

Dzięki love chetnie przyjmę

dziurka zarosnie ale zostanie slad,niemozliwe jest zeby dziurka nie zarosla,trwa to dluzej ale ostatecznie zarasta

---------- Dodano o godzinie 10:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:35 ----------

zawsze

Administrator Avatar samaron

Nom, mi w nosku też zarosła, a w uszach się trzymają bo co jakiś czas coś tam w nie wpycham.

Molestantka klawiatury Avatar dzoana

ja mam tylko w uszach po jednej, miałqm też 2 razy w pępku, ale pierwszy wyjęłam dla byłego chłopaka (głupia ja) a drugi zgubiłam, wypadł mi na dyskotece (Energy 2000) no i w sumie było mi szkoda,ale dzień po zaszłam w ciążę i pomyślałam, że to i dobrze,że go zgubiłam bo szkoda byłoby mi go wyciągać

Rozkręcanko Avatar gogosobo

A ja w szkole przekułam kolezance pępek i koniec na tym , jakos nie mam do tego serca. Sama mam przekute uszy.

No to..wpadłam Avatar sweetpazurki

ja robiłam 2 lata temu w języku przeżyłam jak w szkole były uszy to o mało co nie umarłam a w języczQ już nie mam bo mi zarosła dziurka jak na 3 min wyciągłam kolczyk do czyszczenia

---------- Dodano o godzinie 09:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:43 ----------

ale nie uwierzycie ale dziś w nocy właśnie śniło mi się iż mam kolczyk w pępku a powiedzcie mi jeśli ja w uszach nie mogę nosić nic ani złota ani srebra to czy pępek mi się zagoi? boję się że zacznie mi się to babrać i tyle aby z tego przyjemności będzie. w języku stali też nie mogłam nosić tylko tytan także wrażliwa dziewucha sem

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar milenka_olsztyn

no to jeśli tytan nie powoduje u Ciebie alergii to w pępku przecież też go można nosić

"Każdy Twój ruch ma coś na kształt serca..."

No to..wpadłam Avatar kalaga4

ja mam w uszach po dwie dziurki
    jedną w pępku i w języku.
    najbardziej bolało przekłuwanie brzucha(mam tam tkankę bliznowatą przez którą ciężko się było przebić)
    przekłuwanie języka w ogóle nie bolało. szybko i bezboleśnie dopiero po kilku godzinach poczułam co to znaczy przekłuć język. opuchlizna i ból były ogromne. utrzymywały się przez kilka dni. ale i tak nie żałuje, że to zrobiłam. ten kolczyk jest super
    używam kolczyków tytanowych. mam alergię na nikiel.

Kosmetyczka Avatar barbara_kawka

Cytat Napisał Pati88 Zobacz post
    wczoraj moja szefowa przekluwala jezyk tak mi sie spodobalo ze sie nakrecilam.

pati ja mialam w ozorze kolczyka ... powiem ci fajnie wszystko ale zeby mi sie strasznie zniszczyly odd tego

---------- Dodano o godzinie 18:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:57 ----------

Cytat Napisał sweetpazurki Zobacz post
    ja robiłam 2 lata temu w języku przeżyłam jak w szkole były uszy to o mało co nie umarłam a w języczQ już nie mam bo mi zarosła dziurka jak na 3 min wyciągłam kolczyk do czyszczenia

---------- Dodano o godzinie 09:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:43 ----------

ale nie uwierzycie ale dziś w nocy właśnie śniło mi się iż mam kolczyk w pępku a powiedzcie mi jeśli ja w uszach nie mogę nosić nic ani złota ani srebra to czy pępek mi się zagoi? boję się że zacznie mi się to babrać i tyle aby z tego przyjemności będzie. w języku stali też nie mogłam nosić tylko tytan także wrażliwa dziewucha sem

kochana niemozliwym jest aby po 3 minutach zarosla dziurka .... owszem powstanie taka cieniutka blonka ale ja mocniej pchniesz i kolczyk wlazi ... ja po 3 miesiacach od wyciagniecia wlozylam i gitara

Gość
    niezalogowany

Cytat Napisał barbara_kawka Zobacz post
    kochana niemozliwym jest aby po 3 minutach zarosla dziurka .... owszem powstanie taka cieniutka blonka ale ja mocniej pchniesz i kolczyk wlazi ... ja po 3 miesiacach od wyciagniecia wlozylam i gitara
    zgadzam sie z Basią.. ja wyciągnełam kilka dni temu bo po 1 za bardzo sie n im bawiłam w zębach i dolna kukla rozszerzyła mi dziure i kulka sie schowała do srodka języka więc bałam sie że połkne i sie udusze, a po 2 na obrone z okolczykowanie języczym nie wypada... co do zarastania to własnie to sprawdziłam i nic mi nie zarosło a nie nosze go kilka dni

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar szpila59

Cytat Napisał woszczur Zobacz post
    zgadzam sie z Basią.. ja wyciągnełam kilka dni temu bo po 1 za bardzo sie n im bawiłam w zębach i dolna kukla rozszerzyła mi dziure i kulka sie schowała do srodka języka więc bałam sie że połkne i sie udusze, a po 2 na obrone z okolczykowanie języczym nie wypada... co do zarastania to własnie to sprawdziłam i nic mi nie zarosło a nie nosze go kilka dni
    Woszczur, bolało jak przekłuwałaś

---------- Dodano o godzinie 19:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:16 ----------

P.S. Gratuluję!
    Obroniłaś swoją pracę Brawo!

każdemu inaczej zarasta. mi zaroslo w pol godziny...

Kosmetyczka Avatar barbara_kawka

ale napewno nie zaroslo ci calkowicie ... tylko zaslepilo sie blonka ...kujnela bys to bardziej i by wlazlo

uwierz że kułam i nie chciało przejść.. tylko cały język mi spuchł

Nałogowiec Avatar wercia

Ja mam tez w pepku wyciaglam jak bylam w ciazy ale o dziwo heh nie zaroslo mi i teraz dalej nosze

ja mojego w pępku nie nosilam chyba z pół roku i nic nie zarosło... już chyba nie zarośnie

hehehehe Avatar Agusia_pa2

UUU podoba mi się w pępku ale jak bym go założyła to t.łuszcyk by mi go zakrył hahaha Ide w dobrym kierunku bo 5 kilo juz mam mniej i brzuszek spada ale musze chyba jeszcze poczekać hihihih
    Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila

VIP Avatar nanami7

Cytat Napisał Agusia_pa2 Zobacz post
    UUU podoba mi się w pępku ale jak bym go założyła to t.łuszcyk by mi go zakrył hahaha Ide w dobrym kierunku bo 5 kilo juz mam mniej i brzuszek spada ale musze chyba jeszcze poczekać hihihih
    hihi no bez przesady

Nałogowiec Avatar wercia

Cytat Napisał Agusia_pa2 Zobacz post
    jestes na diecie?

Totalna maniaczka Avatar hersa

ja miałam 6 dziurek w lewym i 5 w prawym uchu (tato jesze w podstawówce mi przebijał, pamiętam jakby to było wczoraj, ta gumka do mazania za uchem ) ale już zarosły, zostały po jednej na każdym, nos przebiłam w wieku 12 lat u kosmetyczki, kolczyka noszę do tej pory, pępęk przekłuwał mi kolega jak miałam 15 lat i teraz uwaga- zaostrzoną antenką od radia bo nie mogliśmy znaleźć w aptece takiej grubej igły -bolało niemiłosiernie, tzn nie samo przebicie tylo przeciągnięcie kolczyka, od 3 lat nie noszę kolczyka, ale dziurka uparcie nie chce się zarosnać. W języku również robiłam jak miałam 15-16 lat u kosmetyczki, byłam przerażona, babka założyła rękawiczki i bez żadnego znieczulenia, bez szczypiec, poprostu trzymała w palcach mój język przekłuła, przeciągnęła kolczyk (koleżanki mówiły że krew im się lała, więc jak poczułam, że coś mi leci po brodzie to prawie zmdlałam, kolega, który był ze mną jako wsparcie później mi powiedział, że pierwszy raz w życiu widział żeby człowiek zrobił się zielony na twarzy, oczywiście okazało się że to nie krew, tylko ślina),byłam taka przerażona, że nie wiem czy bolało, jeszcze tego samego dnia kolczyk odkręcił mi się dwa razy i musiałam go wsadzać, co nie było proste w tak spuchniętym języku. Na drugi dzień od wkładania milion razy tego klczyka miałam tak spuchnięty język, że wszystkie zęby miałam na nim odciśnięte, ale nic nie bolało, a jeść mogłam już na 3 dzień bardzo chciałabym mieć kolczyk na lewej ręce między kciukiem a wskazującym, ale mój ukochany chyba by mnie zabił, noi wydaje mi się że o wszystko bym haczyła...

hehehehe Avatar Agusia_pa2

Cytat Napisał wercia Zobacz post
    jestes na diecie?
    hehe prosta dieta taka że duży talerz zmieniłam na mniejszy i prawie zero słodyczy po prostu mniej wpieprzam hehehehe
    Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila

Totalna maniaczka Avatar _kasiunia_4

ja mam w uszach w sumie 7 no i w pępku od ponad roku

buzi :* Avatar DymciA

a ja mam w uszach w sumie 8
    w pepku mialam. wyciaglam w 4 mies pierwszej ciazy i zrobilo mi sie POTWORNIE brzudkie cos

planuje pod wargą zrobic jak przestane karmic

Totalna maniaczka Avatar Aneta

Cytat Napisał hersa Zobacz post
    ja miałam 6 dziurek w lewym i 5 w prawym uchu (tato jesze w podstawówce mi przebijał, pamiętam jakby to było wczoraj, ta gumka do mazania za uchem ) ale już zarosły, zostały po jednej na każdym, nos przebiłam w wieku 12 lat u kosmetyczki, kolczyka noszę do tej pory, pępęk przekłuwał mi kolega jak miałam 15 lat i teraz uwaga- zaostrzoną antenką od radia bo nie mogliśmy znaleźć w aptece takiej grubej igły -bolało niemiłosiernie, tzn nie samo przebicie tylo przeciągnięcie kolczyka, od 3 lat nie noszę kolczyka, ale dziurka uparcie nie chce się zarosnać. W języku również robiłam jak miałam 15-16 lat u kosmetyczki, byłam przerażona, babka założyła rękawiczki i bez żadnego znieczulenia, bez szczypiec, poprostu trzymała w palcach mój język przekłuła, przeciągnęła kolczyk (koleżanki mówiły że krew im się lała, więc jak poczułam, że coś mi leci po brodzie to prawie zmdlałam, kolega, który był ze mną jako wsparcie później mi powiedział, że pierwszy raz w życiu widział żeby człowiek zrobił się zielony na twarzy, oczywiście okazało się że to nie krew, tylko ślina),byłam taka przerażona, że nie wiem czy bolało, jeszcze tego samego dnia kolczyk odkręcił mi się dwa razy i musiałam go wsadzać, co nie było proste w tak spuchniętym języku. Na drugi dzień od wkładania milion razy tego klczyka miałam tak spuchnięty język, że wszystkie zęby miałam na nim odciśnięte, ale nic nie bolało, a jeść mogłam już na 3 dzień bardzo chciałabym mieć kolczyk na lewej ręce między kciukiem a wskazującym, ale mój ukochany chyba by mnie zabił, noi wydaje mi się że o wszystko bym haczyła...
    odnosnie przeklucia miedzy palcami-nie rob tego sama NIGDY,idz do specjalisty.powod-pomiedzy palcami sa zakonczenia nerwowe jesli uszkodzisz ktorys moze dojsc do czesciowego paralizu twarzy,poza tym jest to bardzo bolesne przeklucie,nie goi sie calkowicie i po pewnym czasie choc nie wiem co bys robila to cialo go wypchnie i bedzie trzeba kluc jeszcze raz,wiem bo sama mialam-bardzo bolesne

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania