Cytat Napisał Pati88 Zobacz post
wczoraj moja szefowa przekluwala jezyk tak mi sie spodobalo ze sie nakrecilam.

pati ja mialam w ozorze kolczyka ... powiem ci fajnie wszystko ale zeby mi sie strasznie zniszczyly odd tego

---------- Dodano o godzinie 18:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:57 ----------

Cytat Napisał sweetpazurki Zobacz post
ja robiłam 2 lata temu w języku przeżyłam jak w szkole były uszy to o mało co nie umarłam a w języczQ już nie mam bo mi zarosła dziurka jak na 3 min wyciągłam kolczyk do czyszczenia

---------- Dodano o godzinie 09:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:43 ----------

ale nie uwierzycie ale dziś w nocy właśnie śniło mi się iż mam kolczyk w pępku a powiedzcie mi jeśli ja w uszach nie mogę nosić nic ani złota ani srebra to czy pępek mi się zagoi? boję się że zacznie mi się to babrać i tyle aby z tego przyjemności będzie. w języku stali też nie mogłam nosić tylko tytan także wrażliwa dziewucha sem

kochana niemozliwym jest aby po 3 minutach zarosla dziurka .... owszem powstanie taka cieniutka blonka ale ja mocniej pchniesz i kolczyk wlazi ... ja po 3 miesiacach od wyciagniecia wlozylam i gitara