WyslalamCiekawa jestem prac
Pozdr
WyslalamCiekawa jestem prac
Pozdr
i ja tez przeslalam moja propozycje![]()
Moze i ja sprobuje cos wyskrobac chociaz ostatnio zaniedbałam forum przez obowiazki a teraz jeszcze cos mnie grypsko bierze![]()
A mi chyba modelka nie przyjdzie.... :/ kurcze mam na sobie świeże pazurki,które zajęły III miejsce w konkursie "Egzotyczne podróże" no i szkoda mi ich ściągac.. heh![]()
ja tak bardzo chciałam ale niestety nie udało mi się..
Wiem ze napewno będe miała paznokcie na zimowy konkurs xD ..
a teraz.. no cóż... trudno![]()
Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę
wyslalam prace
o haleluja
konkurs się kończy o 24 dokładnie... pisze w regulaminie zdaje się![]()
niestety modelki czasami zawodzą![]()
"minuty sekundy dręczą mnie"
a nadal pomysłu brak
powiedzcie mi dobre dziewczyny jak można komentować wasze zdjęcia?
a ja pazurki zrobiłamna zdjęcie nie moge sie oczywiście zdecydować
jak zobaczycie zdjęcie moich tuneli to padniecieo ile w ogóle coś zobaczycie na tym zdjęciu..
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
kochana obok naszych postow tj po prawej stronie jest taka info o tresci "zobacz album" musisz tam wejsc i pod kazdym zdjeciem jest mozliwosc komentowania go mozesz miec problem i moga ci sie nie wyswietlac zdjecia (ja tak mam) i dlatego przy kazdym zdjeciu musze wciskac na klawiaturze jednoczesnie "shift + a" i wtedy sie wyswietla nie wiem czy nie ma jakis ograniczen zwiazanych z ogladaniem albumow dla osob o nizszych stopniach jesli jestes stylistka i masz jakies dokumenty swiadczace o ukonczeniu szkolenia mozesz je zeskanowac lub zrobic ich foto i wyslac ktoremus z adminow lub bedzie lepiej dodac post i zalaczone zdjecie w temacie temu poswieconemu sama dopiero odkrywam to forum i wiem ze pomoc czasem sie przydaje...![]()
ja jak zwykle w ostatniej chwilimoze wreszcie dzisiaj sie za pazurki konkursowe wezme
![]()
ja sie nie dziwie Kamisowi ze nie ma czasu na wystawienie prac konkursowych....bo z tetgo co sledze watek wyjdzie na to ze chyba bedzie to najbardzioej oblegany konkurs pod wzgledem ilosci nadeslanych prac..... a jezeli faktycznie tak bedzie to tym bardziej beda nas ciekawily wszystkie prace
![]()
no to moja modelka na pewno nie przyjdzie... :/ kurcze a nie wiem czy dam radę zrobić na sobie, bo zajmie mi to o wiele więcej czasu, a przecież mam małą córeczkę, którą muszę się zająć.. heh, no chyba,że wieczorem zdążę...
dziewczyny zycze powodzenia ja juz na pewno sie nie zalapie u mnie przepeowadzka od zeszlego tygodnia na calego i choroba wiec ani pazurkow nie ma ani aktywnosci...ale zycze powodzenia!
Ewelinko w następnym napewno weźmiesz udział![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ja bym bardzo chciala zobaczyc prace
a fajnie by bylo jakbysmy mogly wybrac "miss publicznosci"![]()
wlasnie wyslalama teraz ide sciagac pazury
![]()
ja wykanczam wlasnie![]()
To masz tak jak ja. Patrze na zdjęcia pazurków, które wysłałam i pluję sobie w brodę, że nie zrobiłam tego albo tamtegoAle już jest pozamiatane. Teraz mam tylko nadzieję, że wszytskie zdjęcia zostaną opublikowane, bo mam ochotę zobaczyć co wyczarowałyście.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)