Pokaż wyniki 1 do 25 z 90

Temat: panowie korzystajacy z naszych uslug

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar szpila59

Domyślnie Odp: panowie korzystajacy z naszych uslog

Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
    Na innym forum ktoś się pytał, tutaj wkleję Ci odpowiedź Anny Gembaly-Papież Myślę, że dobrze zrobiłaś

"Manicure męski jest podobny do tego, jaki robisz kobietom.
    Jedyna różnica, to że nie nabłyszczamy męskiej płytki na koniec - powinna pozostać matowa. Chociaż zdarzają się panowie, którzy wolą mieć błyszczącą, ale jest to wówczas indywidualna kwestia.
    Oczywiście musimy podobnie zadbać o skórki i dokładnie je odsunąć. Pozostałości po skórkach możemy zetrzeć polerką wygładzającą, która jednocześnie ładnie ją wyrówna, a nie nabłyszczy.
    Możemy wykonać peeling.
    Na koniec nakładamy oliwkę i krem nawilżająco-odżywczy połączony z masażem. "

---------- Dodano o godzinie 20:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:44 ----------

Ło boże....Może zrobię trochę offtopic.... jak szukałam odpowiedzi na ten manicure męski to mi wyskoczyło forum pewne (takie typowo męskie ) poczytajcie co sądzą mężczyźni o manicure męskim...
    Manicure u mężczyzn - Forum komunikatora Tlen.pl
    Ostatnio edytowane przez Emilia B. ; 08-06-2010 o 21:38 Powód: ukrycie dużego cytatu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)