dzikakura- rewelacyjne.
Gratuluje
---------- Dodano o godzinie 08:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:10 ----------
Gratuluje dziewczyny.Dzikakura-super.
dzikakura- rewelacyjne.
Gratuluje
---------- Dodano o godzinie 08:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:10 ----------
Gratuluje dziewczyny.Dzikakura-super.
gratulacje
![]()
Nie wierzeAaaa dziekuje
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
wielkie gratulacje dla zwycięzców
a ja rozpozanałam prace rudi, agusi i dymci... czyli wygranych...
Moje uszy doświadczyły typowego kobiecego zachwytuJak mi napisała"gratulacje" jedna z naszych forumowiczek smsem, to byłam akurat w pociągu, jak się dowiedziałam, że nagroda publiczności to zatrzepotałam rzęsami, gula w gardle, ręce zimne i spocone.hehe Qrka się naaaapraaaawdę ucieszyła - uwierzcie mi na słowo
Jeszcze raz gratulacje![]()
![]()
ogromne gratulacje
prace były rewelacyjne, widać, że się wszystkie napracowałyście![]()
wszystkim serdecznie gratuluje. nagrody zostały już przydzielone.![]()
w imieniu wszystkich wygranych dziewuszek( mam nadzieje ze nie bedziecie na mnie zle ze sie "rządze?)
DZIEKUJEMY SPONSOROWI ZA EXTRA NAGRODY![]()
AAAA ojej ale cudne nagrodyDziekuje bardzo
Nie spodziewałam się
![]()
Ale miłe zaskoczenie
!
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
fantastyczne nagrody! jeszcze raz gratulacje
![]()
Wszystkim bardzo Gratuluje Moje Kochane...ciezka praca sowicie wynagrodzona..
![]()
bardzo się ciesze ze się nagrody podobają![]()
wszystkim gratuluję, ja też głosowałam na Kurkę.
Ostatnio edytowane przez zizia ; 16-12-2009 o 14:32
to kiedy nastepny konkurs...?tym razem bardziej bede sie musiała postarać...chociaż przy takiej konkurencji to nie mam szans
![]()
dziękuje Iwonko. aż mi łezka popłynęła.
![]()
Konkursik bedzie ale Wierz Mi ze na pewno bedzie postawiona Wam duza poprzeczka...
no wiem o tym. i to bardzo będzie podniesiona poprzeczka. ja już powoli się szykuje. ale mam totalnego pietra.
no to chyba nawet nie mam po co startować![]()
GRATULUJE DZIEWCZYNYPIEKNE PRACE..
![]()
Nawet nie wiecie jak sie ciesze z wyróżnieniaO nagrodach nie wspomnę, bo calkowicie sie nie spodziewalam
Gratuluje wszystkicm wygranym i tym ktorym sie tym razem nie udało... a widać ze startować naprawdę WARTO
!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)