Natii ja nie wiem czy te pytanie było do mnie ale odpowiem
jestem na diecie Odchodzanie Na Zawołanie i od niedzieli już mi ubyło 2 kg;D jestem bardzo szczęśliwa ale jak wcześniej stosowałam tą diete to schudłam 3kg w 9dni tak jak pisali że do tylu się chudnie i potem przestałam stosować bo zabrakło motywacji i zaczęłam normalnie jesc o późnych godzinach i waga poszła do góry do 81.7 a dzisiaj już jest mniej o 2 kgjestem bardzo zadowolona a muszę schudnąć do wakacji do wagi 60kg przynajmniej bo obiecałam mojemu chłopakowi że pokaże mu się w bikini i będę się z nim się opalać na plaży
gdyż teraz bardzo się wstydzę swojego ciała i na dodatek mam takie rozstępy na brzuchu że masakra... wstyd sie pokazać ...
---------- Dodano o godzinie 18:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:35 ----------
i wstyd bo wczoraj trochę zgrzeszyłam bo robiłam ciasto 3BIT i jadłam kawałek i te kremy i w ogóle;D pycha ale trochę przez to wybiłam sie z rytmu tej diety ;/ i muszę uważać na siebie bo znowu tylko na jednej seri tej diety się skończy...
---------- Dodano o godzinie 18:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:39 ----------
i jeszcze dodam co do ważenia żeby nie ważyć się codziennie najlepiej pod koniec tygodnia to wtedy widzimy różnice i jak się ważymy to pamiętajcie żeby rano od razu jak wstajemy z łóżka najlepiej w bieliźnie bo jak wieczorem to waga może wskazywać błędną masę naszego ciała, może nawet oszukać do 2kg![]()