o boze powodzenia tsssss
pewnie mocno cierpisz z tego powodu ?![]()
o boze powodzenia tsssss
pewnie mocno cierpisz z tego powodu ?![]()
ta cierpie jak nie wiem co hihi
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Oj biedna Dzidzia![]()
i co Ty teraz zrobisz?
dobra zmykam sie kapac i spac![]()
Dobranoc wszystkim![]()
a ja tam dzis protestuje... ide spac nie kąpanajak jutro rano wróci ten mój gamoń to przynajmniej mnie nie bedzie zaczepiał o to czy tamto (+18) bo bedzie odor-not-control...
tylko żzęby umyję coby rano do dziecka nie mówić z twarzą skrzywiona na jedna strone ze względu na twz smell-of-night
A ja robię zakupy u Dekorynki![]()
Poznaje się tylko to, co się oswoi... :-)
ja już mam źle z głowacały tydzień planowałam sie dzisiaj wyspać.. wizja spania do 10 męczyła mnie już od poniedziałku.. a dzisiaj co?! obudziłam sie o 7 i nie potrafiłam zasnąć znowu
ale przynajmniej na forum posiedze
kocham Was bardziej niż spanie[to powinien być dla Was mega komplement]
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
jaka jestes Kochana![]()
ja wstałam kolo 9... tak srednio wyspana.. kurde wakacje są a ja tylko 2 razy sie tak porzadnie wyspałam...
zaraz sie szykuje i jade na działke .
Ja już wstałam o 7, bo o 8 miałam klientkę. Potem zjadłam śniadanko, a za chwilę jedziemy z mężem i kuzynem na wycieczkę rowerową do Grotnik.
A ja zrobilam porzadek ze zdjeciami na kompie i wlasnie kilka wstawiam na forum zebyscie sobie zobaczyly gdzie bylismy w tym tygodniu![]()
a ja cąły czas do kibla lataam...![]()
Oj biedactwo, ale coś Ci zaszkodziło czy wirus jakiś
A ja właśnie wróciłam z wyprawy. Miało być tylko do Grotnik, ale nic ciekawego nie było więc pojechaliśmy do Ozorkowa, a potem do Sokolnik, Łagiewniki i do domu. No i wyszło równo 100 kmA najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie jestem zmęczona, tylko mnie trochę kość ogonowa boli.
mama mówi, że słabe jelita mam no i za dużo błonnika wchonęłamżytni chleb, pełnoziarnisty, chrupki, micha mleka , no i proszę... wizyty w kibelku 24h na dobę... ale już lepiej
idę się pokąpciać i poczytyam sobie troszku Harrego.... wczoraj zaczęła czytać od nowa, teraz jestes na 3 tomie![]()
a ja sobie popijam tequile chyba jedyny alkohol ktory mi wchodzi,ogladam film z mezem i braten ,,Slady zbrodni,,super film,no i klikam sobie![]()
ja wrocilam z pracy,robilam corce pazurki,drugiej corce hee,wykapalam synka ale nie chce spac![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Ja skonczylam wlasnie pazury-zazdroszcze dziewczyna co w poltorej godzinki sie wyrobia, ja dzis potrzebowalam po 3 na lebka wiec caly dzien w d....
Pakuje stroj kapielowy i jade nad jeziorko-ale sie ciesze.
hej ja właśnie się obudziłam na lekkim kacu wczoraj sobie troszkę drinkneliśmy w domku a ja dziś umieram![]()
ku ku wszystkim, oj dawno dawno nie zagladalam do was, wczoraj wrocilam z wakacji, szybko minelo! teraz zagladam i patrze co tu piszecie, musze na nowo wskoczyc w tryb domownika ha ha
! w domu balagan, torby nie rozpakowane a mi sie nie chce nic
ide zrobic kawke a potem do porzadkow
!
Witamy po urlopie. Ja też nie lubię rozpakowywania toreb i dlatego robię to od razu, aby mieć z głowy.
Właśnie wróciłam z kolejnej wycieczki rowerowej, ale dzisiaj było tylko 78km. Po prysznicu czuję się jak nowo narodzona![]()
ja wróciłam z basenu, bo w końcu poszłam.. zjadłam obiad niedawno i jestem taka wymęczona ze nie mam siły na nic... a zaraz musze się pakowac...![]()
a ja wczoraj byłam nad jeziorkiemwypoczełam sobie
a dzisiaj od rana zdobywałam Beskidyi jestem zmęczona
a tak ogólnie to czuje sie jak pieczony kurczak.. przesadziłam ze słoneczkiem![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)