Cytat Napisał annamon79 Zobacz post
..ja powiem tak,dzika kura masz racje..ale po to wlasnie robione sa te konkursy by was mobilizowalo do dalszej walki i stylizowania jeszcze lepszych paznokci..prac na dzien dzisiejszy jest bardzo niewiele okolo 8..wiec szanse macie duze i to kazda.

I nie marudzcie,prosze..kazdy konkurs jest dla was szansa..

annamon czytam co dziewczyny piszą i z tego co rozumiem to tu nie chodzi o mobilizację chęci wziecia udziału w konkursie tylko o warunki na jakich zasadach są organizowane takie konkursy konkurs z tego co rozumiem powinien być organizowany dla dziewczyn które na forum są aktywne doradzaja ,pomagaja ,tlumacza wstawiają fotki i dziela się z innymi cennymi uwagami takie wlasnie powinny brać udział w konkursie a nie takie które wpadaja na forum tylko po to żeby wziać udział w konkursie i są mało aktywne na forum, a gdy czasami poprosi sie taka dziewczynę o radę to nawet nie udzieli odpowiedzi no bo po co ma się dzielić doświadczeniem z innym,chyba własnie po to tu jesteśmy prawda ja niestety nie biorę udziałów w konkursach ponieważ nie czuję się na siłach ,ale rozumiem jak dziewczyny się czują w takiej sytuacji ,bo ktoś wpada na chwilkę na forum tylko po to żeby wziać udział w kokursie . Ja nie chcę nikogo urazić ale bardzo lubię woszczura duzo dostałam od niej cennych rad i za to ją szanuje może za to co piszę mi się dostanie ale nie mogę być obojętna i muszę napisać co mnie boli i inne dziewczyny