oglądałam siedem dusz cudowny film
Jetem kinomaniaczkąuwielbiam dobry film tak jak dobra książkę
Może Was to zdziwi ale wolę obejrzeć jakiś film psychologiczny lub filmik na faktach niż komedię. Mam ciężkie poczucie humoru i filmy np w stylu Jima Carreya są dla mnie porażką z kolei mój synek go uwielbia.
Lubię wciągnąć dobry horror, do życia potrzebna mi adrenalina i mocne bodżce hehehe
Ostatnio oglądałam film pod tytułem "Udręczeni" jest to horror dla ludzi o mocnych nerwach czyli takich jak ja, zawału mozna dostać.Jest nakręcony na podstawie prawdziwej historii pewnej rodziny która wprowadziła się do nowego domu mówię wam aż podskakiwałam na fotelu.Jak lubicie tego typy historie to gorąco go Wam polecam.
Kolejny film, który przypadł mi do gustu to "Slumdog.Milioner z ulicy" sceptycznie podeszłam do niego ale miło mnie zaskoczył.
Kolejny to "Zawód gangster" zajebi*** film. Mocna produkcja opowiada o znanym angielskim gangsterze, który niegdyś należał do chuligańskiej grupy piłkarskiej. Film na faktach.
............jejciuś mogłabym Was tak zasypać bo w tygodniu z mężulkiem oglądamy zawsze trzy, cztery filmy. Syncio idzie spać ja szykuje dobre jedzonko i mamy małe kino domowe![]()