ja czekam z niecierpliwosci na Wasze pracea co do tego co napisalyscie wczesniej... zarejestrowalam sie tutaj jakis miesiac temu i nie dlatego, zeby brac udzial w kazdym konkursie tylko dlatego, ze duzo osob polecalo to forum, i rzeczywiscie jest super
postow mam narazie tyle ile mam ale to ze wzgladu na to, ze nie bede ich nabijac bezmyslnie, ale dlatego ze tutaj jest tyle tematow i podtematow, ze jak sie zaczytam to czytam i czytam i czytam
nie zawsze jest sens pisac milion razy to samo, ale oczywiscie jesli widze, ze moja wiedza moze sie komus przydac to sie nia dziele
tak wiec nie chce robic ot, czekamy na sliczne prce konkursowe, ja niestety nie zdaze nic zrobic
powodzenia kochane
![]()

a co do tego co napisalyscie wczesniej... zarejestrowalam sie tutaj jakis miesiac temu i nie dlatego, zeby brac udzial w kazdym konkursie tylko dlatego, ze duzo osob polecalo to forum, i rzeczywiscie jest super
postow mam narazie tyle ile mam ale to ze wzgladu na to, ze nie bede ich nabijac bezmyslnie, ale dlatego ze tutaj jest tyle tematow i podtematow, ze jak sie zaczytam to czytam i czytam i czytam
tak wiec nie chce robic ot, czekamy na sliczne prce konkursowe, ja niestety nie zdaze nic zrobic