nie żartuj
![]()
nie żartuj
![]()
mala wysłałam fotki raz jeszcze,strój i adres![]()
ostatecznie - nie biore udzialu...
mam wypoczywac i tyle...
wiec dłuższa robotka z pazurkami odpada..
dymciu tym razem ci wybaczam
dostalam
bardzo dziekuje
ja dopiero we wtorek zdjęcia wyślę bo we wtorek modelka do mnie przyjdzie![]()
spokojnie mamy jeszcze kilka dni
ale ciesze sie ze juz sie cos ruszylo
superpierwszy raz biorę udział w komkursie, i strasznie to przeżywam. mam nadzieję, ze jakoś mi pójdzie
a czym wy się macie stresowaćja to mam dopiero stresy pierwszy konkurs na forum nie może być niewypału
![]()
napewno nie bedzieto sorum sie tak rozkulalo fajnie ze naprawde wielkie poklony dla was
no i dla nas... bo my tez tworzymy to foru m
niach niach
![]()
no własnie do roboty by sie wzioł
a moze Kamisek wezmie udział w konkursi...
Kurcze tez muszę się zabrać za swoje pazuraski ... ale do ktorego stroju
Oto jest pytanie![]()
ja to też jestem za******a zrobiłam dwa pazurki na konkurs i teraz siedzę i mi się nie podobają... więc czeka mnie piłowanko i od nowa wymyślanieale dziś może zrobię już te paznokcie bo mnie szlak trafi , wiecie jak to fajnie wygląda dwa paznokcie długie i kolorowe i reszta krótkie i french
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Hi hi hi, ja też ćwiczyłam co zrobić zanim się zdecydowałam, ale maltretowałam sztuczny paluch, bo mi moich szkoda było![]()
no ja niby wiedziałam co chcę za wzorek ,ale jak tak na niego patrzę już dwa dni to mi się nie podobatrza się zmobilizowac i coś wykombinowac...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a ja dorwalam kumpele i to co mi do głowy przyszło zrobiłam...
podobno pierwsza myśl jest najlepsza?
sie okaże ehh
hahahaha zrobcie kazdy palec inny hahahah
---------- Dodano o godzinie 16:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:45 ----------
mam nastepna prace
Ostatnio edytowane przez mala ; 25-04-2009 o 17:02
No ja tez dzisiaj wkoncu zabralam sie za te pazury z mysla o konkursie.Zrobilam cos czego jeszcze nigdy nie probowalam,pewnie bedzie masakra
.Ale jeszcze nie sa do konca zrobione bo sie szykuje na imprezke do znajomych wiec jutro dokoncze i chyba juz wysle.
![]()
no to czekamy na fotki
jestme sama ciekawa
a musze wam powiedziec ze fotki sa sliczne
a raczej pazurki
ja rowniez we wtorek mam klijentke,wiec wieczorkiem wysle a jak nie to dopiero w srode...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)