Pokaż wyniki 1 do 25 z 667

Temat: Jak zdobyc klientki???

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Szkoleniowiec Avatar dzikakura

Domyślnie Odp: Jak zdobyc klientki???

Cytat Napisał silverghost Zobacz post
    A ja to w ogóle nie wiem, co robić...
    Mężulo mi pokupił wszystkie sprzęty potrzebne do robienia pazurków- nawet frezarkę- i mówi: rób se, jak cię to bawi. Ale właśnie: se. Nie chce słyszeć, zeby jakaś klientka do domu przyszła, a jak często można sobie robić? No i to chyba jest uciecha, jak ktoś ci płaci za zrobienie pazurków, czyli za twoją przyjemność
    To ze slabego punktu tej calej zabawy zrób atut czyli.. dojezdzaj do klientki. Nawet jak przyjezdzasz do kogos do domu, a ten ktos nie ma normalnego stolu to ma deske do prasowania Wiem, bo praktykowalam. Oswietlenie? Bierz ze soba lampkę. Jak tylko masz chetne to dojezdzaj i juz. Ja jeszcze do niedawna miałam taką "kichę", ze siedziałam i zastanawiałam się co robię źle, a teraz? Rzeczywiscie wiosna idzie, one chcą teraz tych pazurów. Ogłaszam się na portalu w swoim mieście, płacę za każde ogłoszenie 3 złote i jest ono ważne 7 dni. Ostatnio te dwie z jednego ogłoszenia mam.

I tez często dojezdzam i kasuję 10 złotych, a czuję podskórnie, że powinnam więcej, bo czasem i godzinę w jedną stronę jadę, to nie bilet na autobus kosztuje, tylko mój czas zmarnotrawiony w pociagach, autobusach i tramwajach,a kobitki siedzą w cieplutkim domu u siebie, a jeszcze ich "prywatna" stylistka do nich do domu przychodzi. Na to można się nawet snobować. Jej"prywatna" stylistka, jej"prywatna" fryzjerka, jej "prywatna" masazystka
    P.S. Ja też normalnie pracuję w zupełnie innej branży, ale uwielbiam robić te pazury
    Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 18-03-2010 o 02:13

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania