Dziekuję, Dziękuję, Dziękuję. Jestescie kochane i .. podziekowania poszly w cholere. Kurcze zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac.
Rudzia z zawodu kim jestem? Latam po krzakach i wsadzam ludziom stope w drzwi cos jak poborca podatkowy
Szoko, a idz, weśśśśśś.. zadnych oddzialów wiecej.
Ja tak naprawde nie chcialam wyjść, bo chciałam im skończyc to co zaczęłam. Wyraz szczesliwosci na ich ryjkach(miedzy podmywaniem, kluciem starych bab i wynoszeniem basenów) był czyms nie do przecenienia i wart kazdego trudu, wierzcie mi.
elax-zrobię stepa do tych fioletowo-rozowych-obiecuję, ale nie dzis, dobra?
Tuska- Donna jest Donna, a kura ja nieudolnie nasladuje.
Dzoana-farbki sa caly czas te same-akrylowe. Na tych solniczkach wystarczy zabezpieczyc lakierem, jakimkolwiek, nawet do pazurów, jak ktos ma resztke, w przypadku talerzy nie ma szans, bo talerze sie myje caly czas i takie cos bedzie na pewno platami odpadalo.
Przymierzam się do kupienia farb do szkla(po 7 zeta sloik)-tylko martwi mnie wypalanie bo mam przedpotopowy piekarnik

Poza tym dziewczyny, to wszystko co widzicie jest w ksiazkach Donny i innych dziewczyn(jakies hiszpanskie tuska z szoko sciagnely)-troche tych naszych zabiegów pazurowych(czyli kropki kreski i mazance) i macie khem.. unikatowy wlasny styl malowania one stroków

Jeszcze raz dziękuję