To prawda jednoznacznych opinii o tych produktach, zresztą tak samo jak i o produktach innych sprzedawców, nie znajdziemy. I znowu zgodzę się z dziewczynami, że to wszystko zależy od naszych umiejętności i preferencji.
Jak już wyżej pisałam polecam, dla osób lubiących gęste żele, ten extra mocny clear. Konsystencja dla mnie świetna, nie spływa i jak na żel gęsty ładnie się poziomuje.
Polecam również średniogęsty clear, ja średnio za nim przepadam bo lubie żele gęste, ale używałam go jakiś czas i z czystym sumieniem mogę napisać, że nie pod powietrza się ani nie robią się z nim inne dziwne rzeczy, moim zdaniem jakość bardzo dobra.
White- jak mogłyście zobaczyć w tym temacie źle mi się utwardzał, ale to była tylko moja wina. Wcześniej używałam gęstego whita a ten taki nie jest. A ja z przyzwyczajenia nakładałam go tak samo, było go za dużo i nie chciał się ładnie utwardzić, ale już to opanowałam i nie mam zastrzeżeń i także polecam.
Wydaje mi się, że wazne jest aby najpierw szukać problemów w technice, sposobie wykonywania a potem w produktach bo tylko w ten sposób można stwierdzić na 100%, że coś jest kiepskie albo dobre.