Strona 8 z 21 PierwszyPierwszy ... 45678910111218 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 176 do 200 z 525

Temat: Alle paznokcie

Nałogowiec Avatar Zgredo

Domyślnie Odp: Alle paznokcie

Ja mam wrażenie, że ich covery (takie w sumie 80%, szkoda, że nie maja kryjących w 100%) są rzadsze niż clear, wcześniej tego nie zauważyłam, ale teraz różnica w konsystencji jezt bardzo wyraźna, tymczasem wszystkie ich żele to te ich pierwsze w białych opakowaniach. Ciekawa jestem, czy jak zakupię nowe opakowania coverów też będą bardziej gęste. Przyznam, że nie jestem z tego przesadnie zadowolona, takie lekko lejące łatwiej mi się kładzie cienką warstwą.

Edit: Przypomniało mi się jeszcze, że covery są elastyczne po utwardzeniu to znaczy dają się łatwo wyginać, clear zaś jest sztywny. To akurat mi pasuje
    "Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"

Totalna maniaczka Avatar madzialenkabuziaczek

A co powiecie o ich akrylach? Jestem ciekawa jakie macie doświadczenia
    Ja jak najbardziej pozytywne
    Poza bezwonnym liquidem który w połączeniu z akrylem robi się jak guma <nigdy go więcej nie kupie>

Totalna maniaczka Avatar dudejla

To prawda jednoznacznych opinii o tych produktach, zresztą tak samo jak i o produktach innych sprzedawców, nie znajdziemy. I znowu zgodzę się z dziewczynami, że to wszystko zależy od naszych umiejętności i preferencji.
    Jak już wyżej pisałam polecam, dla osób lubiących gęste żele, ten extra mocny clear. Konsystencja dla mnie świetna, nie spływa i jak na żel gęsty ładnie się poziomuje.
    Polecam również średniogęsty clear, ja średnio za nim przepadam bo lubie żele gęste, ale używałam go jakiś czas i z czystym sumieniem mogę napisać, że nie pod powietrza się ani nie robią się z nim inne dziwne rzeczy, moim zdaniem jakość bardzo dobra.
    White- jak mogłyście zobaczyć w tym temacie źle mi się utwardzał, ale to była tylko moja wina. Wcześniej używałam gęstego whita a ten taki nie jest. A ja z przyzwyczajenia nakładałam go tak samo, było go za dużo i nie chciał się ładnie utwardzić, ale już to opanowałam i nie mam zastrzeżeń i także polecam.

Wydaje mi się, że wazne jest aby najpierw szukać problemów w technice, sposobie wykonywania a potem w produktach bo tylko w ten sposób można stwierdzić na 100%, że coś jest kiepskie albo dobre.

Cytat Napisał dudejla Zobacz post
    ...Wydaje mi się, że wazne jest aby najpierw szukać problemów w technice, sposobie wykonywania a potem w produktach bo tylko w ten sposób można stwierdzić na 100%, że coś jest kiepskie albo dobre.
    Zgadzam się z Tobą w 100%. najpierw trzeba odkryć problemy w technice, a później dopiero "obgadywać produkty". No ale najprościej jest zwalić wszystko na produkty.

Totalna maniaczka Avatar _kasiunia_4

tutaj możecie zobaczyć żel "french gel white" z allepaznokcie mi się na nim bardzo dobrze pracuje

Gość
    niezalogowany

a powiedzcie mi bo chyba niedoczytałam albo przeoczyłam

jak sie sprawują pilniki z alle

ja używam obecnie od pana fikusowego, kupije po 2,5 za szt i na jednej klientce zrobie spokojnie 5-6 setów...

No to..wpadłam Avatar Sweetestgirl13

Nai Odp: Alle paznokcie

Cytat Napisał _kasiunia_4 Zobacz post
    tutaj możecie zobaczyć żel "french gel white" z allepaznokcie mi się na nim bardzo dobrze pracuje

Kasiunia4: Jaki to kamuflażyk

Totalna maniaczka Avatar _kasiunia_4

kamuflaż od zby-mal cover masked bardzo fajny polecam

Cytat Napisał woszczur Zobacz post

ja używam obecnie od pana fikusowego, kupije po 2,5 za szt i na jednej klientce zrobie spokojnie 5-6 setów...
    Ja używam ich pilników 100/180. Spokojnie wystarcza na 5 setów

Totalna maniaczka Avatar pinusia6

Cytat Napisał madzialenkabuziaczek Zobacz post
    A co powiecie o ich akrylach? Jestem ciekawa jakie macie doświadczenia
    Ja jak najbardziej pozytywne
    Poza bezwonnym liquidem który w połączeniu z akrylem robi się jak guma <nigdy go więcej nie kupie>
    Dokładnie ja też jestem ciekawa akrylków z alle Może ktoś używa

Instruktor Mistero Milano Avatar Anna Kosińska

Dziewczyny czytajcie wczesniejsze posty w ktorych wszystko jest wytlumaczone na temat tych produktow
    co do akryli sa super jedynie male zastrzezenie jakie jest do clear akrylu to takie ze malo jest czysto przejrzysty..
    a liquid bezzapachowy jest gumowy poniewaz na nim troszke inaczej sie pracuje,on nigdy nie zastyga do konca,gdzies w postach liqiud bezzapachowy opisalam cale krok po kroku jak na nim pracowac..jest to ciekawa metoda ktora najczesciej wybieraja salony spa choc praca z nim potrzebuje troche praktyki..

Ja przeczytałam wcześniejsze posty, o akrylach nie znalazłam chyba że przeoczyłam.
    Ja na clear nie narzekam, jak dla mnie jest ok

Gość
    niezalogowany

nie przeoczyłyscie tylko poprostu nie czytacie bo wam sie nie chce a było zaledwie 1STRONĘ WCZESNIEJ

http://forum.wzorki.info/125073-post161.html
    Cytat Napisał annamon79 Zobacz post
    Dziewczyny to ze cena produktu jest niska nie oznacza to beznadziejnosci produktu,choc tanich i drozszych firm jest wiele ktore sa na prawde beznadziejne..ja moge powiedziec ze alle paznokcie sa bardzo dobra firma i cenowo i jak jakosciowo..coraz bardziej znana na polskim rynku..
    ja chwale bardzo zele sama na tych produktach prowadze szkolenia i bede prowadzic sprzedaz tych produktow choc pracuje na zupelnie innych produktach ...
    zele sa rewelacyjne tak jak akryle jedynie male zastrzezenie jakie mam do akrylu clear to taki ze nie jest krystalicznie czysto przejrzysty a reszta jest bez zarzutow,dziewczyny bardzo lubia pracowac na tych produktach a te co mowia ze sa do niczego po prostu nie potrafia same dobrze jeszcze pracowac wiec pozniej na cos trzeba zegnac...

http://forum.wzorki.info/125080-post162.html

podpinam sie pod słowa Ani, z reszzta sama to samo kiedyś stwierdziłam

żelu clear uzywam tego zwykłego sredniogęstego w bialym sloiczku i jest naprawdee bardzo dobry jhakosciowo jak na tak niska cene, akryl tez bardzo dobrze sie trzyma i nie zdarzylo mji siue nigdy zapowietrzenie na akrylu z alle... jedyne co to fatycznie nie lubie robić na nim całych akrylowych pazurow bo jest "mętny" co nie wyklucza go z uzywania jako szkielet lub mieszana z brokatem czy masa perlową, polecam ta firmę

Dziękuję, przeoczyłam-każdemu może się zdarzyć,i nawet w wyszukiwarce mi też nie znalazło dlatego napisałam, ale to nie znaczy że nie czytam!

Wczytuje się ban

bardzo wam dziękuję za odpowiedzi. w takim razie zamówię u nich ,ale na początek małe słoiczki na wypróbowanie
    a czy powinnam zamówic u nich również primer,czy moge uzywac z innej firmy? Czy ktos zauwazyl róznice po uzyciu primera z innej firmy?

VIP Avatar natalia268

O ile dobrze pamiętam to Samaron mi pisała o nich niezbyt zachęcająco... chyba ze coś mi się pomyliło...

Najlepiej sama Ją zapytaj

Wizażystka Avatar Ladyss

Ja kupiłam kiedyś pilniki z alle no i jakościowo nie zaskakują.

Instruktor Mistero Milano Avatar Anna Kosińska

zdania sa podzielone ale Ja zapewniam ze zele i akryle sa bardzo dobre,ile mozna pisac na temat danego produtu,spokojnie powoli przeczytac posty i wtedy wyciagnac wnioski czy zadac pytania ktore was interesuja..

Jezeli chodzi o pilniki sa ok ale nie najlepsze,ale nawet najlepsze firmy na rynku maja z tym problem..bardzo dobre pilniki maja swoja cene choc mozna znalezc dobre pilniki w dobrej cenie choc ciezko czasami to bywa..cena tu tez ma wielkie znaczenie

Wzorki Club Avatar julcia88

co do pilnikow to nie kupoalam z alle to tez slyszalam, ze do najlepszych nie naleza.
    Mam swoje ulubione, ktore nabywam w hurtowni

No to..wpadłam Avatar justyna nail

Dziewczyny przeczytałam Wasze opinie na temat żeli z alle i nie wiem w takim razie co ja robie źle, zawsze jak dam na pierwszą warstwę podchodzi mi powietrzeale nie dzieje sie tak np. z żelami z Activa których uzywam, wiec gdzie jest problem? mam strong żel z alle i średniogesty i obydwa podłażą już po godzinie ! używam tych żeli od jakiegoś roku i ciągle to samo, teraz daję juz na drugą warstwę, pierwszą zawsze robię activem bo mam pewność że nic sie nie wydarzy, jak myślicie gdzie jest problem?

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Elizabeth76

justyna nail a czy używasz primera ?

No to..wpadłam Avatar justyna nail

Tak oczywiście robię wszystko tak jak pod inne żele, primer mam z GN i naprawde bardzo go chwalę, może tu jest błąd , może nie gra z tymi żelami?

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar farbstift

Ja mam primer z alle i żele z alle i jest cacy...więc może faktycznie nie gra z GN
    https://www.facebook.com/kopalniatwojegostylu
    http://kopalniatwojegostylu.blogspot.com/

Gość
    niezalogowany

Cytat Napisał justyna nail Zobacz post
    Tak oczywiście robię wszystko tak jak pod inne żele, primer mam z GN i naprawde bardzo go chwalę, może tu jest błąd , może nie gra z tymi żelami?
    tez mam gn primer kwasóweczke, i jak na niego (odparowany oczywiscie) daje żel clear a alle to absolutnie nic mi sie nie zapowietrza, powiem więcej ------> jak dawałam primer bezkwasowy z silcare i na niego ten sam cler z alle to sie zapowietrzały, nie za wiele ale jednak

przy teraźniejszym mixie---> primer kwasówka GN + clear alle nic sie nie zapowiterza
    z reszta sama mżesz sprawdzić w temacie http://forum.wzorki.info/przedluzani...tml#post128448 i dalej...
    zaczełam go używac od lutego więc odrosty z primeru goldenowego są z marca
    Ostatnio edytowane przez woszczur ; 09-04-2010 o 16:18

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)