To i tak mało, spodziewałam się większej ilości.
Chociaż nawet jak jest tak mało to same cudeńka będą i jury będzie miało nie lada problem![]()
To i tak mało, spodziewałam się większej ilości.
Chociaż nawet jak jest tak mało to same cudeńka będą i jury będzie miało nie lada problem![]()
Ja niestety jeszcze za krotko jestem zarejestrowana -moj blad bo forum przegladam juz od dluzszego czasu. No ale teraz bede niecierpliwie czekac na to co pieknego czewczyny potworzycie.
Pewnie efekty beda wrecz zadziwiajace![]()
jeszcze tylko trochęwytrzymasz zyza wytrzymasz
eeee czy duzo was robilo na obu dloniach? ja jak zlapalm wene to na jednej robilma jakies 12 godzin wiec drugiej mi sie juz nie chcialo![]()
ja się lepiej nie będę wypowiadać na temat moichwysłałam je bardziej w celu sprawdzenia siebie niż w nadziei że zajmę jakieś miejsce
za mało umiem by z Wam rywalizować
![]()
Dziewczyny a gdzie można obejrzeć te zdjęcia i czy my możemy teżna nie głosować?
Wypysia
Poooooooooooooooszlonareszcie skończone
Niestety tez na jednej rączce, bo na druga czasu zabrakło,,,, siedziałam bite dwa dni i zmieniałam co rusz
Bedzie co ma być
Chciałabym już zobaczyć wszystkie pracki, taki temacik wszechstronny ze będzie co oglądać
---------- Dodano o godzinie 14:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:42 ----------
Aneczka i dobrze robisz, bo ja ciągle sprawdzam siebie i jak widzę inne prace i te które wygrywają mam większa motywacje do tworzeniaLepiej starać się i próbować niż nie startować. Zawsze o krok więcej w doświadczeniach
![]()
Kurcze juz sie nie moge doczekac ,oglądania oczywiście ale to juz niedlugo. Życze wszystkim powodzenia ,osobiście trzymam kciuki za parę osób ,bo ja niestety nie bede jeszcze uczestniczyc ,ale za pol roku jak bedzie jakis nowy konkurs to napewno.
Wypysia
Klanat wydaje mi się, ze jeszcze wcześniej będziesz mogla wziasc udział
Forum jest tak wspaniałomyślne i konkursiki często są![]()
Ja sobie chyba juz daruje.......bo nic mi nie wychodzi
No no ja nie mam pomysłu więc na konkurs nie wysłałam pracy, ale wiem, że będzie co oglądać![]()
A ja nie zdążę chyba...nie mam modelkiiiiiiiii a pomysł jest i co? Na sobie mam robić takie COŚ?
![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Przecież na sobie tez wyjdzie![]()
z mojej str też PASS ... brak pomysłu... i chęci też... na innym forum też mam konkurs i też brak weny twórczej... o zapale nie wspomnę
ja oczywiscie na sobiea ze mi sie nie chcialo spilowywać poszlam w nich spać i męzczyzna moj krzyczal zebym jak najdalej od niego spala bo sie jeszcze obudzi z pazurem w oku
ale jeszcze tylko jeden dzien i zaczne byc spokojniejsza![]()
czy moja praca doszlanie dostalam potwierdzenia
![]()
hmm też się zastanawiam czy moja praca doszła
agulusia i kleo doszły prace,
patrzcie w spamie, może tam lądują te automatyczne potwierdzenia dostarczenia wiadomości
Moja dojdzieAle dosłownie przyjdzie jutro przed 24
Juz szkic zdobienia mam zrobiony na tipsiakach, teraz tylko jutro wieczorkiem przeniesc pomysl na paznokcie
![]()
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)